Libnet.ro
UNICEF

05:45

Declaratie surprinzatoare din partea lui Edward Snowden

România Liberă România Liberă,
Declaratie surprinzatoare din partea lui Edward Snowden

Fostul contractor american al NSA si CIA Edward Snowden, care a expus public amploarea spionajului american la nivel mondial, a declarat miercuri ca vrea sa se intoarca in Statele Unite, dar nu crede ca va avea parte de un proces echitabil in tara sa, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Edward Snowden afirma ca vrea sa se intoarca in SUA, dar nu crede ca va avea parte de un proces echitabil

Fostul contractor american al NSA si CIA Edward Snowden a declarat miercuri ca vrea sa se intoarca in Statele Unite, dar nu crede ca va avea parte de un proces echitabil in tara sa. Vreau sa ma intorc si.

Edward Snowden s-ar putea intoarce acasa. Care sunt conditiile pentru revenirea pe pamant american

Fostul contractor american al NSA si CIA Edward Snowden, care a expus public amploarea spionajului american la nivel mondial, este pregatit sa se intoarca in Statele Unite daca i se garanteaza un proces.

Grecia va primi finantare din partea BERD pana in 2020, pentru reformarea economiei

Grecia, cel mai indatorat stat din Uniunea Europeana, va primi finantare din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), pana in 2020, pentru reformarea economiei, transmite Bloomberg si.

Cristian Hostiuc: RAFO poate merge linistita la casat, nu intereseaza pe nimeni din partea statului. Important e ca Trattoria Il Calcio sa nu ajunga la fier vechi

RAFOse poate duce linistita la casat, nu intereseaza pe nimeni din partea statului, sustine jurnalistul Cristian Hostiuc in contextul deciziei de casare, luata de actionarul rus al rafinariei din Onesti.

Surpriza de proportii la Eurovisionul de anul acesta. Cine va urca pe scena din partea Finlandei

Finlandezii au facut o alegere curajoasa pentru concursul Eurovision: tara va fi reprezentata de o trupa formata din muzicieni cu handicap mintal. Membrii formatiei au cu totii in jur de 40 de ani si sufera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2315 seconds )