Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce efecte secundare ar putea avea vaccinul anti-COVID-19. Raspunsul profesorului Alexandru Rafila

Antena3 Antena3,
Ce efecte secundare ar putea avea vaccinul anti-COVID-19. Raspunsul profesorului Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si candidat PSD la alegerile parlamentare, a explicat marti, la Antena 3, ce efecte secundare ar putea avea noul vaccin anti-COVID-19 care ar ajunge sa fie administrat romanilor. continuă pe Antena3

Marturii importante. Ce au simtit voluntarii care au testat vaccinul anti-COVID

In acest moment avem putine date despre posibilele efecte secundare pe care le-am putea resimti in cazul in care ni s-ar administra noul vaccin impotriva SARS-CoV-2, dar cativa dintre voluntarii care au testat vaccinul dezvoltat de compania Pfizer au povestit ce au simtit .

Alina Culcea, ARPIM: Avem speranta ca stiinta ne va da curand raspunsul la aceasta criza

Dupa mai bine de 6 luni de criza mondiala de sanatate publica, ochiii tuturor sunt atintiti catre producatorii de medicamente, care la nivel european si global incearca sa gaseasca solutii de tratament si preventie impotriva COVID-19. Vesti imbucuratoare au venit deja de la BioNTech-Pfizer si AstraZeneca, scenariul optimist fiind ca vom putea avea vaccinul COVID-19 la inceputul lui 2021. Despre mobilizarea companiilor farmaceutice inovative si despre noi paradigme de acces la medicamente salvatoare de vieti, am stat de vorba cu Alina Culcea, presedinte ARPIM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )