Libnet.ro
UNICEF

21:30

Efectele scandalului Panama Papers: Cele mai mari cinci economii europene cer G20 schimbul automat de informatii privind actionariatul companiilor

Adevărul Adevărul,
Efectele scandalului Panama Papers: Cele mai mari cinci economii europene cer G20 schimbul automat de informatii privind actionariatul companiilor

Cele mai mari cinci economii europene - Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Spania - au convenit sa faca schimb de informatii automat in legatura cu actionarii companiilor si preseaza natiunile din G20 sa adopte standarde similare. continuă pe Adevărul

PANAMA PAPERS. Cele mai mari companii din lume au ascuns 1.400 de miliarde de dolari in paradisuri fiscale

Cele mai mari 50 de companii americane - intre care Apple, Wall-Mart, General Electric s. a. - au ascuns circa 1. 400 de miliarde de dolari intre anii 2008 si 2014 in paradisuri fiscale,.

Ungaria sustine ca Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate de dupa al doilea razboi mondial

Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate dupa cel de-al doilea razboi mondial, iar raspunsul la aceste provocari trebuie sa fie uniform si hotarat, a declarat vineri ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto.

Piata auto atinge cele mai mari vanzari din ultimii 7 ani

Piata auto a inregistrat in primul trimestru cele mai mari vanzari de masini noi din ultimii 7 ani. Numarul de autoturisme vandute s-a apropiat de 20. 000 de unitati, in crestere cu 11%, de la 17. 900 de unitati in ianuarie-martie 2015, potrivit APIA.

Povestea Luxemburg Leaks, fratele vitreg al scandalului Panama Papers

Documentele Panama, care au aratat cum isi ascund bogatii lumii averile, este o reeditare a unui scandal la fel de mare, Luxemburg Leaks, care a zdruncinat lumea in 2014.

Mutare surpriza pe piata electro-IT! eMAG preia unul dintre cele mai mari magazine online

Piata de retail electro-IT devine mai saraca, potrivit unui anunt de ultima ora. PC Garage devine parte a grupul eMAG in urma acordului de preluare incheiat in luna aprilie. in continuare, PC Garage isi.

Acest documentar iti arata care sunt cele mai mari probleme ale parintilor moderni

Cei de la Pixar si Lucasfilm au colaborat pentru a aduce pe micile si marile ecrane un film diferit de cele cu care ne-au obisnuit pana acum. De data aceasta, nu e vorba nici de o animatie care te va face sa plangi precum Inside Out, nici de vreun SF similar Star Wars, ci trateaza [].

Panama Papers. Serviciile secrete au apelat la Mossack Fonseca pentru a-si ascunde banii

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, au recurs la serviciile firmei panameze Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a-si ascunde activitatile. Agenti.

Panama Papers: Servicii secrete au utilizat serviciile Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA americane, au recurs la serviciile firmei panameze Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a-si ascunde activitatile, relateaza marti cotidianul german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Guvernul panamez promite controale mai eficiente asupra cabinetelor de avocatura

Guvernul panamez a anuntat joi ca isi va inaspri controalele asupra cabinetelor de avocatura care opereaza in tara, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a evita spalarea de bani si evaziunea fiscala, relateaza AFP.

BVB este pregatita pentru listarea celor mai mari companii, iar RCS and RDS este &171;cr and 232;me de la cr and 232;me &187;

Bursa de Valori Bucuresti si piata sunt pe deplin pregatite, sub toate aspectele, sa absoarba tranzactii semnificative si sa listeze cele mai cunoscute si cele mai mari companii din Romania, iar RCS and RDS este cu siguranta &171;cr and 232;me de la cr and 232;me &187; in antreprenoriatul romanesc, ne-a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )