Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ungaria sustine ca Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate de dupa al doilea razboi mondial

România Liberă România Liberă,
Ungaria sustine ca Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate de dupa al doilea razboi mondial

Europa se confrunta cu cele mai mari provocari de securitate dupa cel de-al doilea razboi mondial, iar raspunsul la aceste provocari trebuie sa fie uniform si hotarat, a declarat vineri ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto. continuă pe România Liberă

Efectele scandalului Panama Papers: Cele mai mari cinci economii europene cer G20 schimbul automat de informatii privind actionariatul companiilor

Cele mai mari cinci economii europene - Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Spania - au convenit sa faca schimb de informatii automat in legatura cu actionarii companiilor si preseaza natiunile din G20 sa adopte standarde similare.

Piata auto atinge cele mai mari vanzari din ultimii 7 ani

Piata auto a inregistrat in primul trimestru cele mai mari vanzari de masini noi din ultimii 7 ani. Numarul de autoturisme vandute s-a apropiat de 20. 000 de unitati, in crestere cu 11%, de la 17. 900 de unitati in ianuarie-martie 2015, potrivit APIA.

Mutare surpriza pe piata electro-IT! eMAG preia unul dintre cele mai mari magazine online

Piata de retail electro-IT devine mai saraca, potrivit unui anunt de ultima ora. PC Garage devine parte a grupul eMAG in urma acordului de preluare incheiat in luna aprilie. in continuare, PC Garage isi.

Acest documentar iti arata care sunt cele mai mari probleme ale parintilor moderni

Cei de la Pixar si Lucasfilm au colaborat pentru a aduce pe micile si marile ecrane un film diferit de cele cu care ne-au obisnuit pana acum. De data aceasta, nu e vorba nici de o animatie care te va face sa plangi precum Inside Out, nici de vreun SF similar Star Wars, ci trateaza [].

BVB este pregatita pentru listarea celor mai mari companii, iar RCS and RDS este &171;cr and 232;me de la cr and 232;me &187;

Bursa de Valori Bucuresti si piata sunt pe deplin pregatite, sub toate aspectele, sa absoarba tranzactii semnificative si sa listeze cele mai cunoscute si cele mai mari companii din Romania, iar RCS and RDS este cu siguranta &171;cr and 232;me de la cr and 232;me &187; in antreprenoriatul romanesc, ne-a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti.

Cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider. Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru urmatoarea vacanta.

Turistii au decis: acestea sunt cele mai dorite destinatii pentru plaja in Europa

Cele mai populare destinatii de plaja din Europa au fost desemnate de site-ul RoutePerfect. com, dupa numarul rezervarilor facute deja de turisti, scrie Business Insider . Iar cum vremea incepe sa se incalzeasca, acestea va pot inspira pentru.

Functionarii din institutiile de mediu protesteaza pentru salarii mai mari

Peste 100 de functionari protesteaza in fata ministerului Mediului solicitand salarii mai mari. O delegatie a protestatarilor va intra la discutii cu ministrul Cristiana Pasca Palmer.

Ciprian Gavriliu, Deloitte: Companiile vor avea costuri mai mari cu dosarul preturilor de transfer, din cauza termenului scurt de depunere

Marii contribuabili pentru care ANAF a instituit obligatia depunerii dosarului de preturi de transfer, prin care se demonstreaza ca tranzactiile companiei cu parti afiliate au avut loc la valoarea de piata, vor inregistra costuri mai mari cu pregatirea.

Cele mai ciudate tratamente de infrumusetare folosite de-a lungul timpului

Daca ati petrecut mai mult de 15 minute intr-un magazin de produse cosmetice, ati observat ca cele mai multe dintre ele contin ingrediente care promit rezultatele unui ten perfect. Uneori astfel de substante au fost mai putin benefice pentru sanatatea pielii, alteori au fost mortale, in ciuda promisiunilor. Iata cateva dintre cele mai periculoase tratamente faciale folosite de-a lungul timpului:.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )