Libnet.ro
UNICEF

18:30

Panama Papers: Servicii secrete au utilizat serviciile Mossack Fonseca

Hotnews Hotnews,
 Panama Papers: Servicii secrete au utilizat serviciile Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA americane, au recurs la serviciile firmei panameze Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a-si ascunde activitatile, relateaza marti cotidianul german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Servicii secrete au utilizat serviciile Mossack Fonseca

ACTUALIZARE 8:04 Autoritatile fiscale din Peru au perchezitionat sediul Mossack Fonseca din capitala Autoritatile fiscale din Peru au perchezitionat luni sediul filialei casei de avocatura Mossack Fonseca din capitala peruana, in urma scandalului mondial declansat de Panama Papers, pentru a confisca documente de interes pentru ancheta care vizeaza vastul sistem de evaziune fiscala dezvaluit, relateaza AFP.

Panama Papers. Serviciile secrete au apelat la Mossack Fonseca pentru a-si ascunde banii

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, au recurs la serviciile firmei panameze Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a-si ascunde activitatile. Agenti.

Scandalul Panama Papers. Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca din San Salvador

Politia a desfasurat vineri seara o perchezitie la sucursala din San Salvador a cabinetului de avocatura Mossack Fonseca, aflat in centrul scandalului Panama Papers, care a scos la iveala un sistem de evaziune fiscala la scara planetara, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

DEZVALUIRI. CIA si Banca Mondiala, clientii Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari au recurs la serviciile cabinetului aflat in centrul scandalului Panama Papers. Suddeutsche Zeitung releva ca agenti secreti si intermediari apropiati serviciilor secrete americane, intre care CIA, au recurs la serviciile cabinetului de avocati Mossack Fonseca, pentru a-si disimula activitatile.

Panama Papers: Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi apelat la Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, ar fi folosit serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca pentru a-si ascunde activitatile, arata documentele Panama, relateaza Sueddeutsche Zeitung citat de Deutsche Welle.

Controversa Panama Papers: Sediul Mossack Fonseca din Peru, in vizorul autoritatilor fiscale

Sediul filialei casei de avocatura Mossack Fonseca din Lima a fost perchezitionat, luni, de autoritatile fiscale peruane, de unde au fost confiscate documente de interes pentru ancheta care vizeaza vastul sistem de evaziune fiscala, cunoscut sub numele de Panama Papers.

Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca de la San Salvador

Politia a desfasurat vineri seara o perchezitie la sucursala de la San Salvador a cabinetului de avocatura Mossack Fonseca aflat in centrul scandalului Panama Papers care a scos la iveala un sistem de evaziune fiscala la scara planetara, relateaza AFP.

Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca de la San Salvador

ACTUALIZARE 15:17 David Cameron recunoaste ca ar fi putut gestiona mai bine cazul Panama Papers Premierul britanic David Cameron a recunoscut sambata ca ar fi putut 'gestiona mai bine ' cazul Panama Papers, la doua zile dupa ce a marturisit ca a detinut actiuni la firma offshore a tatalui sau, decedat in 2010, relateaza AFP.

Perchezitii la sediul central din Paris al bancii Societe Generale, in urma dezvalurilor Panama Papers

Sediul central al bancii Societe Generale, situat in cartierul La Defense din Paris, a fost perchezitionat, martea trecuta, de reprezentanti ai Oficiului central de lupta impotriva infractiunilor financiare si fiscale, in urma dezvaluirilor din scandalul Panama Papers. Banca franceza este vizata in scandal dupa ce ar fi deschis aproape 1. 000 de societati offshore prin intermediul firmei panameze de avocatura Mossack Fonseca, sustin surse judiciare franceze, citate de AFP.

Malta: Mii de protestatari au cerut demisia prim-ministrului dupa dezvaluirile incriminatoare din Panama Papers

Cateva mii de protestatari s-au adunat duminica in Valletta pentru a cere demisia premierului, Joseph Muscat, dupa ce scurgerea masiva de informatii Panama Papers a dezvaluit ca doi dintre aliatii sai politici si-au deschis companii offshore in paradisuri fiscale prin firma de avocatura Mossack Fonseca, transmite The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )