Libnet.ro
UNICEF

01:05

Efectul Dancila. Marocul anuleaza o vizita a lui Tariceanu

Adevărul Adevărul,
Efectul Dancila. Marocul anuleaza o vizita a lui Tariceanu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Maroc, tara araba din nordul Africii, dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat duminica, la Washington, ca va muta ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. continuă pe Adevărul

Marocul anuleaza o vizita a lui Tariceanu la Rabat, la o zi dupa ce Regele Iordaniei si-a anulat vizita in Romania din cauza declaratiilor lui Dancila privind Ierusalimul

Vizita pe care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, urma sa o faca in Maroc la finalul acestei luni a fost anulata, urmand a fi reprogramata pentru o data ulterioara. Totul s-a intamplat la cererea partii marocane, potrivit unui anunt de presa al Senatului.

Marocul anuleaza o vizita a lui Tariceanu la Rabat, la o zi dupa ce Regele Iordaniei si-a anulat vizita in Romania din cauza declaratiilor lui Dancila privind Ierusalimul

Vizita pe care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, urma sa o faca in Maroc la finalul acestei luni a fost anulata, urmand a fi reprogramata pentru o data ulterioara. Totul s-a intamplat la.

Efectul Dancila. Tariceanu isi anuleaza o vizita in Maroc dupa ce premierul a intrat in conflict cu lumea araba

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Maroc, tara araba din nordul Africii, dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat duminica, la Washington, ca va muta ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Regele Iordaniei isi anuleaza vizita in Romania dupa ce Dancila a anuntat ca muta ambasada la Ierusalim

Regele Abdulah al II-lea al Iordaniei si-a anulat vizita in Romania care urma sa inceapa astazi, anunta site-ul oficial al regelui. Potrivit Arab News, decizia a fost luata dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca tara noastra isi va muta ambasada la Ierusalim.

Reactie la nivel inalt dupa anuntul lui Dancila: regele Iordaniei isi anuleaza vizita in Romania dupa ce premierul a anuntat mutarea ambasadei la Ierusalim

Regele Iordaniei, Abdulah II, si-a anulat vizita in Romania, care trebuia sa inceapa luni, dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat duminica, in SUA, ca va muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, anuntaArab News.

Regele Iordaniei isi anuleaza vizita in Romania

Regele Abdullah II al Iordaniei si-a anulat vizita in Romania dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei in Israel se va muta de la Tel Aviv la Ierusalim, conform arabnews. com .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )