Libnet.ro
UNICEF

01:05

Egiptul si-a rechemat ambasadorul din Israel, dupa raidurile din Fasia Gaza

B1 B1,
Egiptul si-a rechemat ambasadorul din Israel, dupa raidurile din Fasia Gaza

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a decis rechemarea ambasadorului din Israel dupa raidurile aeriene israeliene de miercui, din Fasia Gaza, relateaza Business Insider. Mohamed Morsi a decis atat rechemarea. continuă pe B1

Reuniune de urgenta a Ligii Arabe: Egiptul si-a rechemat ambasadorul din Israel

Presedintele Mohamed Morsi a decis rechemarea ambasadorului egiptean in Israel, dupa o serie de raiduri aeriene israeliene mortale impotriva Fasiei Gaza, a anuntat miercuri purtatorul sau de cuvant.

Inspectie la cea mai VECHE CENTRALA NUCLEARA din SUA, dupa trecerea uraganului Sandy.

Autoritatea pentru siguranta nucleara din Statele Unite NRC) a anuntat, marti, lansarea unei misiuni de inspectie la centrala din Oyster Creek, cea mai veche din tara, unde a fost declansata o procedura de alerta dupa trecerea uraganului Sandy, la sfarsitul lui octombrie, informeaza Mediafax. Intr-un comunicat, NRC explica faptul ca trei dintre anchetatorii sai lucreaza in aceasta centrala situata in New Jersey est) ca raspuns la intrebarile ridicate de impactul uraganului Sandy asupra .

PDL a numit un nou presedinte la organizatia din Vrancea, dupa demiterea lui Trasculescu

PDL l-a numit pe Gabriel Postolache, primar in comuna Tifesti, presedinte interimar al organizatiei judetene a partidului din Vrancea, in locul lui Alin Trasculescu, informeaza un comunicat al formatiunii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1999 seconds )