Libnet.ro
UNICEF

20:00

Elefant.ro lanseaza un marketplace pentru antreprenorii care vor sa vanda online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elefant.ro lanseaza un marketplace pentru antreprenorii care vor sa vanda online

Elefant. ro lanseaza solutia Elefant Marketplace, un instrument prin care atat micile companii cu profil comercial, cat si retailerii mai mari, se pot alatura ca parteneri pentru a beneficia de platforma online si serviciile de logistica ale companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Plant an App - serie de sfaturi si recomandari pentru antreprenorii romani

Plant an App, a participat pe 26 martie la Demo Day, sesiunea de pitch-uri finale a acceleratorului de business 500 Startups. La eveniment au participat peste 1. 600 de investitori din intreaga lume. in urma acestei experiente, echipa Plant an App vine cu o serie de sfaturi si recomandari pentru antreprenorii romani, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Magazinul online Elefant.ro lanseaza un marketplace. Cine va putea vinde pe noua platforma

Magazinul online Elefant. ro lanseaza solutia Elefant Marketplace, un instrument prin care atat micile firme cu profil comercial, cat si retailerii mai mari, se pot alatura ca parteneri pentru a vinde online si pentru a avea acces la serviciile de logistica ale elefant. ro.

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, platforma prin care persoanele fizice pot deschide online un cont curent

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, una dintre facilitatile noii platforme digitale a bancii, prin care o persoana isi poate deschide de la distanta un cont curent BT in lei si poate alege sa primeasca acasa, prin curier, un card de debit, potrivit unui comunicat remis marti AGERPRES.

Bolt lanseaza serviciu de livrare. Orasele in care va fi disponibil si cum functioneaza

Aplicatia de ridesharing Bolt lanseaza serviciul Business Delivery care pune in legatura companiile cu curierii, prin intermediul platformei Bolt, oferind acestora posibilitatea sa plaseze online comenzi de livrare si sa expedieze produsele catre clientii lor, in aceeasi zi sau chiar in aceeasi ora.

Ministrul Finantelor, indicatii pentru romanii care sunt refuzati de banci pentru amanarea platii ratelor

Florin Citu, a prezentat pe Facebook, normele MFP, in cazul in care romanii sunt refuzati de catre o institutie financiar-bancara privind amanarea platii ratelor.

Digisport: Ce fel de probleme pot aparea pe viitor pentru cei care au avut coronavirus. Avertismentul unui medic italian

Pandemia de COVID-19 a dus la intreruperea tuturor marilor competitii, insa se pare ca noul coronavirus poate reprezenta o amenintare serioasa pentru toti sportivii, chiar daca acestia au reusit sa invinga boala.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MARTIE - 6 APRILIE Recuperare furtunoasa pentru Nuclearelectrica, care marcheaza un salt de 10,8%

Impulsionate de dividendul generos propus de conducere actionarilor pentru AGA din 27 aprilie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au continuat recuperarea furtunoasa a deprecierii suferite la mijlocul lunii martie, actiunile emitentului urcand cu 10,83% in perioada 30 martie - 6 aprilie, in raport cu moneda euro, prefigurandu-se astfel a fi primele titlurile importante de la bursa locala care revin la nivelurile pre-Covid-19.

DGPMB: 20 de dosare penale pentru persoane care au declarat in fals ca se deplaseaza la serviciu

Politistii Capitalei au intocmit 20 de dosare penale pentru fals si uz de fals dupa ce, in urma veri.

COVID-19 |Florin Citu: Punem la dispozitie un portal online pentru cei care intampina probleme in procesul de amanare a ratelor

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni, in sedinta de Guvern, ca romanii care intampina dificultati in accesarea masurii privind amanarea ratelor pot accesa, incepand de marti, 7 aprilie, un portal online pentru a semnala problemele.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )