Libnet.ro
UNICEF

21:31

Ministrul Finantelor, indicatii pentru romanii care sunt refuzati de banci pentru amanarea platii ratelor

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, indicatii pentru romanii care sunt refuzati de banci pentru amanarea platii ratelor

Florin Citu, a prezentat pe Facebook, normele MFP, in cazul in care romanii sunt refuzati de catre o institutie financiar-bancara privind amanarea platii ratelor. continuă pe Antena3

COVID-19 |Florin Citu: Punem la dispozitie un portal online pentru cei care intampina probleme in procesul de amanare a ratelor

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni, in sedinta de Guvern, ca romanii care intampina dificultati in accesarea masurii privind amanarea ratelor pot accesa, incepand de marti, 7 aprilie, un portal online pentru a semnala problemele.

MINISTRUL AGRICULTURII, MESAJ PENTRU FERMIERI: Toti cei care sunt sanatosi au responsabilitatea de a iesi la camp

Toti cei care sunt sanatosi au acum responsabilitatea de a iesi la camp pentru ca este posibil ca, in toamna, sa consumam mai multe produse romanesti decat din import, scrie duminica ministrul Agriculturii, Adrian Oros, pe pagina sa de Facebook.

Proiectul privind compensatiile pentru romanii ale caror venituri s-au redus cu mai mult de 25% a fost adoptat

Romanii care si-au intrerupt partial activitatea si ale caror venituri s-au redus cu mai mult de 25% in urma crizei generate de pandemia de coronavirus, inclusiv profesionistii grupati in asocieri fara personalitate juridica, beneficiaza de masuri compensatorii, potrivit unui amendament adoptat la OUG 322020, aprobata in sedinta online de miercuri a Senatului.

Google iti arata cine sunt romanii care au respectat, intr-adevar, izolarea la domiciliu

In cateva zile se implineste o luna de cand Romania a intrat in stare de urgenta. Google a facut un raport prin care-ti arata cine a respectat cu adevarat masurile impuse de.

Vin zile rele pentru aceste zodii! Care sunt cele mai afectate zodii

Nativii unei zodii realizeaza astazi ca stau destul de prost la capitolul fericire in aceasta perioada, relatiile lor sunt mediocre, iar veniturile lor au scazut considerabil. Anumiti nativi vor trebuie sa evite sa ia decizii la nervi.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MARTIE - 6 APRILIE Recuperare furtunoasa pentru Nuclearelectrica, care marcheaza un salt de 10,8%

Impulsionate de dividendul generos propus de conducere actionarilor pentru AGA din 27 aprilie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au continuat recuperarea furtunoasa a deprecierii suferite la mijlocul lunii martie, actiunile emitentului urcand cu 10,83% in perioada 30 martie - 6 aprilie, in raport cu moneda euro, prefigurandu-se astfel a fi primele titlurile importante de la bursa locala care revin la nivelurile pre-Covid-19.

DGPMB: 20 de dosare penale pentru persoane care au declarat in fals ca se deplaseaza la serviciu

Politistii Capitalei au intocmit 20 de dosare penale pentru fals si uz de fals dupa ce, in urma veri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )