Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Basescu este, dupa demisia din PDL, un om politic adevarat.

România Liberă România Liberă,
Elena Basescu este, dupa demisia din PDL, un om politic adevarat.

Elena Basescu, europarlamentar si simpatizanta a Partidului Miscarea Populara, a scris pe contul de Facebook ca tatal sau o considera, abia dupa demisia din PDL si decizia de a nu mai candida pentru europarlamentare, un om politic adevarat. Fiica cea mica a presedintelui demisionat, luni, din PDL. Tot luni, Elena Basescu a anuntat ca nu va mai candida pentru alegerile europarlamentare si va incerca sa-si cladeasca o cariera de politiciana in Romania, dupa cei cinci ani petrecuti la . continuă pe România Liberă

Elena Basescu a demisionat din PDL - surse.

Elena Basescu a demisionat, luni, din PDL, au declarat surse din partid pentru Mediafax. Conform surselor citate, membrii conducerii PDL, aflati in sedinta la ora transmiterii acestei stiri, au aflat prin SMS de demisia Elenei Basescu din partid. Membrii BPN nu au discutat, pana la aceasta ora, despre demisia Elenei Basescu. Potrivit surselor citate, demisia Elenei Basescu a fost depusa la sediul central al PDL de catre un consilier al acesteia. Inaintea sedintei BPN, presedintele PDL, .

Elena Basescu a demisionat din PDL

Elena Basescu a demisionat luni din PDL, au declarat surse din partid, citate de Mediafax. in curs de actualizare.

Elena Basescu a demisionat din PDL. Informatia, confirmata de Elena Udrea

Elena Basescu a demisionat luni din Partidul Democrat Liberal, potrivit B1 TV. Cel mai probabil, aceasta urmeaza sa se alature Partidului Miscarea Populara, transmite sursa citata. Demisia Elenei Basescu a fost.

Elena Basescu a demisionat din PDL. Udrea a confirmat demisia fiicei presedintelui.

Deputata Elena Udrea a confirmat, luni, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca a purtat discutii cu Elena Basescu pentru a candida la alegerile europarlamentare pe listele PMP. Stiu ca si-a dat demisia. Noi am avut discutii si i-am prezentat punctul nostru de vedere, ca ar fi mai bine sa candideze pe listele noastre si nu independent. Daca va decide sa candideze pe listele PMP, vom sti in orele urmatoare, a declarat Elena Udrea pentru B1 TV. _ _ _ _ Elena Basescu a demisionat, .

Elena Basescu a demisionat din PDL

Europarlamentarul Elena Basescu a demisionat din PDL, potrivit unor surse politice. Ramane intrebarea daca fiica presedintelui va candida ca independent pentru un nou mandat la Bruxelles sau va accepta invitatia PMP de a figura pe lista acestora pentru europarlamentare.

Elena Basescu a demisionat din PDL. Se inscrie in PMP?

Europarlamentarul Elena Basescu a demisionat din PDL, potrivit unor surse politice. Ramane intrebarea daca fiica presedintelui va candida ca independent pentru un nou mandat la Bruxelles sau va accepta invitatia PMP de a figura pe lista acestora pentru europarlamentare.

Elena Basescu nu a facut mai mult rau Romaniei decat Monica Macovei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca europarlamentarul independent Elena Basescu sustinuta de PMP) nu a facut mai mult rau Romaniei decat a facut eurodeputatul PDL Monica Macovei, iar greselile de exprimare ale celei dintai nu se observa in Parlamentul European, transmit surse din presa.

SURPRIZA: Elena Basescu anunta ca NU va candida la europarlamentare

Elena Basescu a intrat in PMP, a anuntat, luni, presedintele formatiunii, Eugen Tomac, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Elena Udrea si de fiica presedintelui, care a anuntat ca nu va candida la europarlamentare.

Elena Basescu: Nu voi candida la europarlamentare

Elena Basescu a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca nu va candida la alegerile europarlamentare nici pe listele PMP, nici ca independenta. Doresc sa multumesc prietenilor de la PMP pentru ca mi-au oferit locul 2, insa mi se pare o favoare prea mare. Mi s-ar parea un troc imoral rezervat marilor justitiari. Nu voi candida ca independent deoarece nu doresc sa iau unul, doua sau trei procente de la Miscarea Populara.

Elena Basescu, atac la Stolojan: in loc sa se retraga la pensie, isi doreste un loc caldut in PE

EBa continua seria atacurilor. Dupa ce zilele trecute fiica cea mica a presedintelui a atacat-o pe Monica Macovei, astazi Elena Basescu a lansat un atac la adresa lui Stolojan. Elena Basescu a declarat, luni,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )