Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Basescu iubeste din nou. Cine este barbatul care a consolat-o dupa divort (FOTO)

B1 B1,
Elena Basescu iubeste din nou. Cine este barbatul care a consolat-o dupa divort (FOTO)

La un an de la divortul de Bogdan Ionescu, Elena Basescu si-a gasit consolarea in bratele unui alt iubit cu care nu se mai sfieste sa se afiseze public. Paparazzii WOWbiz au surprins primele imagini cu. continuă pe B1

Elena Basescu iubeste din nou! Cine este noua cucerire a fiicei lui Traian Basescu

Elena Basescu s-a vindecat dupa divortul de Bogdan Ionescu. Si asta pentru ca fiica cea mica a lui Traian Basescu si-a gasit o noua jumatate. Este vorba de un barbat cu 10 ani mai tanar. Cei doi au.

Traian Basescu vorbeste din nou despre unirea Republicii Moldova cu Romania

Traian Basescu sustine, din nou, ca romanii nu pot trai despartiti de Prut, dupa vointa lui Stalin si Hitler, care, prin pactul Ribbentrop-Molotov, au sfasiat tara.

Barbatul care si-a legat copilul de un copac si l-a taiat pe tot corpul, internat la psihiatrie pentru a se stabili daca a avut discernamant

Barbatul care si-a dus copilul intr-o padure, l-a legat de un copac si l-a taiat pe maini, pe picioare si pe burta a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Sapoca, unde va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili daca a avut sau nu discernamant in momentul faptei, potrivit news. ro.

Pamela Anderson, din nou goala la 50 de ani

Pamela Anderson a pozat din nou goala, chiar daca a implinit deja 50 de ani. Noul pictorial este la fel de incitant precum precedentrele din revistele destinate adultilor. Iata despre ce este vorba! .

Polonia: Barbatul care si-a dat foc pentru a protesta fata de tendintele autoritariste ale puterii conservatoare a murit

Un barbat care si-a dat foc in urma cu 12 zile in centrul Varsoviei, in semn de protest fata de puterea conservatoare, a murit in urma ranilor, a anuntat luni presa poloneza, preluata de AFP.

Faze tari: Ochiul din Sahara, structura misterioasa care ii intriga pe geologi; Motocicleta futurista de la Honda e compatibila cu iPhone; Dezvaluirile unui astronaut: cat de des isi schimba hainele locatarii de pe ISS

Cele patru criterii dupa care au fost stabilite numele tarilor. Aproape orice tara din lume si-a primit numele dupa unul dintre aceste patru lucruri: 1) un trib; 2) o caracteristica a pamantului. Cele mai scumpe petreceri de Halloween din lume. In ultimii ani, sarbatoarea Halloween a devenit mai costisitoare decat Craciunul insusi! Cifrele vanzarilor din SUA in 2016 o confirma pe deplin.

Orasul din Romania unde cei care dau examenul auto trebuie sa platesca taxa Bisericii

Cei care vor sa sustina examenul auto trebuie sa achite 10 lei si Arhiepiscopiei. Se intampa in Targoviste, iar asta pentru ca examenul are loc intr-o sala a Seminarul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )