Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traian Basescu vorbeste din nou despre unirea Republicii Moldova cu Romania

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu vorbeste din nou despre unirea Republicii Moldova cu Romania

Traian Basescu sustine, din nou, ca romanii nu pot trai despartiti de Prut, dupa vointa lui Stalin si Hitler, care, prin pactul Ribbentrop-Molotov, au sfasiat tara. continuă pe România Liberă

Traian Basescu traieste din pensie!

Majorarea punctului de pensie s-a simtit si in buzunarul lui Traian Basescu. Fostul presedinte a declarat, vineri, ca a observat o marire a pensiei cu cateva sute de lei. Pensia mea a.

Imaginile serii. Traian Basescu, la nunta cu Elena Udrea

Traian Basescu sta la masa cu Elena Udrea, la o nunta dinMaramures. Mirii sunt interpreta de muzica populara Ioana Pricop siprimarul orasului Ulmeni, judetul Maramures. Fostul presedinte.

Traian Basescu: Guvernul acesta nu este al Romaniei, ci al PSD

Senatorul Partidului Miscarea Populara PMP) Traian Basescu a declarat ieri, la Timisoara, ca guvernul si ''partidul Dragnea '' nu inteleg cat de mult rau fac economiei prin parerile pe care le exprima, fostul presedinte adaugand ca stilul de guvernare practicat de social-democrati este ''absolut nedemocratic ''.

Cati bani castiga pensionarul Traian Basescu: Pensia mea a evoluat pozitiv, trebuie sa recunosc

Prezent la Timisoara pentru sustinerea candidatului PMP la alegerile locale partiale din comuna Checea, fostul presedinte al Romaniei a declarat ca pensia sa a crescut in ultimii trei ani cu aproximativ 300 de lei, urmand ca pensionarul Traian Basescu sa mai primeasca inca aproximativ 300 de lei la pensie din 2018.

Ce pensie are Traian Basescu. Daca vor fi majorari mai primesc 300 de lei. Mai am si o indemnizatie, dar nu poti sa stii cum se supara Parlamentul si o taie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, vineri, la Timisoara, ca are o pensie de 3. 300 lei, iar daca vor exista majorari in anul 2018, va mai primi 300 de lei in plus.

Ce pensie are fostul presedinte Traian Basescu?

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat, vineri, ca pensia sa a evoluat pozitiv anul acesta si ca, daca se va mai majora si in 2018, va mai primi cateva sute de lei in plus.

Ce pensie are Traian Basescu

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat vineri, la Timisoara, ca pensia sa a evoluat pozitiv anul acesta si ca daca se va mai majora si in 2018, va mai primi cateva sute de lei in.

Traian Basescu: Integrarea fortelor armate este esentiala pentru UE

Integrarea fortelor armate este esentiala pentru ca Uniunea Europeana UE) sa-si poata rezolva problemele de securitate si sa poata apara flancul estic, in contextul in care statele membre au 178 de tipuri de armament, iar cea mai mare armata a lumii - a Statelor Unite -, are numai 30, a declarat ieri fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Maia Sandu: imi pare rau ca Traian Basescu promoveaza mesaje eurosceptice la Chisinau

Afirmatiile lui Traian Basescu precum ca Republica Moldova nu are sanse de integrare in Uniunea Europeana decat daca se uneste cu Romania nu sunt pe placul fortelor proeuropene de la Chisinau. Presedintele Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, considera ca in felul acesta fostul lider de la Cotroceni promoveaza mesaje eurosceptice in randul electoratului moldovean.

Pamela Anderson, din nou goala la 50 de ani

Pamela Anderson a pozat din nou goala, chiar daca a implinit deja 50 de ani. Noul pictorial este la fel de incitant precum precedentrele din revistele destinate adultilor. Iata despre ce este vorba! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )