Libnet.ro
UNICEF

06:15

Elena Udrea va afla, miercuri, care sunt conditiile controlului judiciar

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea va afla, miercuri, care sunt conditiile controlului judiciar

Elena Udrea se va prezenta miercuri dimineata, la ora 10. 00, la Sectia 2 Politie, pentru a afla conditiile controlului judiciar, dispus marti de ICCJ, in dosarul Gala Bute. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, despre cererea de intoarcere a dosarului la DNA: A fost un rechizitoriu facut pe repede inainte, asa cum a fost facuta si toata urmarirea penala. Ar trebui ca dosarul sa se numeasca Elena Udrea si nu Gala Bute (VIDEO)

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit luni despre cererea facuta in instanta ca dosarul Gala Bute sa fie retrimis la DNA, spunand ca a fost un rechizitoriu facut pe repede inainte si a omis multe lucruri.

UPDATE Procurorii DNA nu mai cer arest la domiciliu pentru Elena Udrea. Fostul ministru acuzase dimineata ca mentinerea masurii ar insemna ca este considerata deja vinovata

UPDATE Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai cerut arest la domiciliu pentru Elena Udrea informeaza Digi24. Elena Udrea s-a prezentat marti la Curtea Suprema, unde se judeca trecerea fostului ministru intr-o masura mai blanda decat cea a arestului la domiciliu si a sustinut ca daca i se pastreaza masura inseamna ca judecatorii o considera deja vinovata.

Traian Basescu ia distanta de Elena Udrea

Traian Basescu ia distanta de Elena Udrea si o scoate din afacerea de la Nana. Fostul presedinte a schimbat firma care administreaza mosia. Pana acum se ocupa firma Elenei Udrea, AGRO GREEN NANA. Citeste si:Do.

Elena Udrea, la iCCJ, unde contesta arestul la domiciliu in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde contesta arestul la domiciliu in dosarul Gala Bute, in care este judecata pentru fapte de coruptie.

Elena Udrea contesta in instanta rechizitoriul in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea a contestat luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, rechizitoriul intocmit de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, in care a fost trimisa in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Elena Udrea vrea ca dosarul Gala Bute sa se intoarca la procurori: Dosarul a fost facut pe repede inainte

Curtea Suprema a judecat, luni, un nou termen in dosarul Gala Bute in care Elena Udrea a fost trimisa in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene. Fostul ministru a cerut ca dosarul sa fie restituit procurorilor.

Elena Udrea, despre modificarile Codului Penal: Se aresteaza cu prea multa usurinta. Nu pui catuse oricand doar pentru spectacol (VIDEO)

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit luni modificarile Codului Penal, spunand ca arestarile se fac cu prea multa usurinta. Se aresteaza cu prea multa usurinta. Nu vorbesc doar de oameni politici, care dau sa.

Elena Udrea cere refacerea rechizitoriului in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea a cerut in instanta ca dosarul Gala Bute, in care a fost trimisa in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de folosire de documente ori declaratii false, sa.

Marius Striblea: Elena Udrea este in control judiciar. Nu are voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar

Elena Udrea nu mai este in arest la domiciliu ci doar in control judiciar, hotararea oficiala a fost comunicata politiei. Potrivit avocatului ei, Marius Striblea, fostul ministru are interdictia de a pleca din.

Marius Striblea: Elena Udrea este in control judiciar. Nu are voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar (VIDEO)

Elena Udrea nu mai este in arest la domiciliu ci doar in control judiciar, hotararea oficiala a fost comunicata politiei. Potrivit avocatului ei, Marius Striblea, fostul ministru are interdictia de a pleca din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )