Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marius Striblea: Elena Udrea este in control judiciar. Nu are voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar (VIDEO)

B1 B1,
Marius Striblea: Elena Udrea este in control judiciar. Nu are voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar (VIDEO)

Elena Udrea nu mai este in arest la domiciliu ci doar in control judiciar, hotararea oficiala a fost comunicata politiei. Potrivit avocatului ei, Marius Striblea, fostul ministru are interdictia de a pleca din. continuă pe B1

Marius Striblea: Elena Udrea este in control judiciar. Nu are voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar

Elena Udrea nu mai este in arest la domiciliu ci doar in control judiciar, hotararea oficiala a fost comunicata politiei. Potrivit avocatului ei, Marius Striblea, fostul ministru are interdictia de a pleca din.

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar; judecatorii nu au prelungit arestul la domiciliu

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva, scrie Mediafax.

Elena Udrea a scapat de arestul la domiciliu: Fosta candidata la prezidentiale va fi plasata sub control judiciar

Procurorii DNA nu mai cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, desi masura expira saptamana viitoare. Acesta va fi plasata sub control judiciar, informeaza B1 TV. Fostul.

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar

ACTUALIZARE 15:00 Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva.

UPDATEElena Udrea, trecuta sub control judiciar. Fostul ministru acuzase dimineata ca mentinerea arestului la domiciliu ar insemna ca este considerata deja vinovata

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva.

Elena Udrea SCAPA de arest

23 - Elena Udrea scapa de arestul la domiciliu in dosarul Gala Bute si va fi plasata sub control judiciar. Decizia judecatorilor de astazi de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) este.

Elena Udrea SCAPA de arest. Radu Tudor: E normal, surprinde schimbarea de atitudine a procurorului DNA

23 - Elena Udrea scapa de arestul la domiciliu in dosarul Gala Bute si va fi plasata sub control judiciar. Decizia judecatorilor de astazi de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) este.

Elena Udrea a SCAPAT de arestul la domiciliu

UPDATE: Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar, potrivit deciziei definitive de marti a iCCJ.

Elena Udrea va afla, miercuri, care sunt conditiile controlului judiciar

Elena Udrea se va prezenta miercuri dimineata, la ora 10. 00, la Sectia 2 Politie, pentru a afla conditiile controlului judiciar, dispus marti de ICCJ, in dosarul Gala Bute.

Marius Striblea: Exista ofiteri acoperiti printre avocati

Acuzatii grave facute de avocatul Marius Striblea, care spune ca printre colegii sai de breasla se afla si oameni ai serviciilor. Nu poate fi lasata la o parte avocatura, tocmai ca aici oamenii intra in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )