Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Udrea a ajuns la sediul DNA: Voi da declaratii in dosarul Microsoft (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea a ajuns la sediul DNA: Voi da declaratii in dosarul Microsoft (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, marti dupa amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce procurorii au trimis in cursul diminetii o citatie deputatului. La intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a precizat. continuă pe B1

FOTOGALERIE+VIDEO. Elena Udrea, audiata la DNA. Ea poate fi arestata in dosarele Gala Bute si Microsoft

Elena Udrea a fost citata, marti, in jurul pranzului, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Elena Udrea a fost citata la DNA, dupa avizarea retinerii si arestarii sale

Elena Udrea a fost citata de procurori sa se prezinte marti la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a dat avize pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PMP in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie, potrivit unor surse judiciare.

Elena Udrea, citata la DNA, dupa ce hotararile de incuviintare a arestarii au fost publicate in Monitorul Oficial

Elena Udrea a fost citata, marti dimineata, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Elena Udrea, chemata la DNA pentru o posibila arestare in Gala Bute

Elena Udrea, considerata capul organizarii Galei de box a lui Lucian Bute din Romania, a fost chemata marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie.

Elena Udrea, chemata la DNA pentru arestare in Gala Bute

Elena Udrea, considerata capul organizarii Galei de box a lui Lucian Bute din Romania, a fost chemata marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie.

UPDATE Elena Udrea a ajuns la DNA: Voi face declaratii in dosarul Microsoft, la cererea avocatilor

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. La ora 11. 00, Udrea s-a przentat la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru controlul judiciar, iar la iesire le-a spus jurnalistilor: Ne vedem la ora 12. 00 la DNA. 57 Elena Udrea a ajuns la sediul DNA, unde a fost asaltata de reporteri. Fac declaratii la cererea avocatilor, aprobata de doamna procuror, voi da declaratii in dosarul Microsoft a spus ea.

UPDATE. Confruntare Elena Udrea - Gheorghe Stelian la DNA?

UPDATE:Gheorghe Stelian, un om de casa al familiei Udrea - Cocos, a ajuns, in urma cu putin timp, la sediul DNA. Elena Udrea se afla de peste sapte ore in sediul DNA. Alaturi de Gheorghe Stelian a fost.

Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 de Politie: Ne vedem la 12 la DNA (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 de Politie, unde trebuie sa mearga de doua ori pe saptamana pentru a respecta masura controlului judiciar. Udrea ale-a spus jurnalistilor, la iesirea din sediul Politiei ca.

UPDATE. Elena Udrea participa la intalnirea Comisiei Juridice. Ce declaratii a facut inainte de inceperea sedintei

Deputatii din Comisia Juridica se vor intalni ,in regim de urgenta, duminica, la ora 16. 30, pentru a discuta cele doua solicitari ale DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului Elena Udrea, a declarat, joi, presedintele Comisiei, Bogdan Ciuca, informeaza Mediafax.

UPDATE. ELENA UDREA a fost RETINUTA de DNA pentru 24 de ore

UPDATE: Elena Udrea a fost retinuta de DNA, in urma cu putin timp. Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore. Este vorba despre dosarul disjuns, Microsoft, si este vorba de retinere pentru 24 de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )