Libnet.ro
UNICEF

10:15

Elena Udrea, chemata la DNA pentru arestare in Gala Bute

Online Sport Online Sport,
Elena Udrea, chemata la DNA pentru arestare in Gala Bute

Elena Udrea, considerata capul organizarii Galei de box a lui Lucian Bute din Romania, a fost chemata marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe Online Sport

Elena Udrea, retinuta, dar nimic despre Gala Bute

Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore, insa comunicatul emis de Directia Nationala Anticoruptie DNA) vorbeste de toate celelalte dosare ale ei, mai putin despreGala Bute. Nu doar ca nu se aminteste gala de box, dar printre faptele care au dus la retinere nu mai apare darea de mita acuzatia principala din Dosarul Gala Bute), iar pentru spalarea de bani Udrea a ramas cu un singur cap de acuzaredintr-un alt dosar, care nu priveste gala de box.

Elena Udrea, chemata la DNA pentru o posibila arestare in Gala Bute

Elena Udrea, considerata capul organizarii Galei de box a lui Lucian Bute din Romania, a fost chemata marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie.

UPDATE Elena Udrea a ajuns la DNA: Voi face declaratii in dosarul Microsoft, la cererea avocatilor

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. La ora 11. 00, Udrea s-a przentat la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru controlul judiciar, iar la iesire le-a spus jurnalistilor: Ne vedem la ora 12. 00 la DNA. 57 Elena Udrea a ajuns la sediul DNA, unde a fost asaltata de reporteri. Fac declaratii la cererea avocatilor, aprobata de doamna procuror, voi da declaratii in dosarul Microsoft a spus ea.

UPDATE Elena Udrea a ajuns la DNA

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. La ora 11. 00, Udrea s-a przentat la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru controlul judiciar, iar la iesire le-a spus jurnalistilor: Ne vedem la ora 12. 00 la DNA.

Elena Udrea, citata la DNA in jurul orei 11.00. Ea afla marti daca va fi retinuta

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. Potrivit sursei citate, Elena Udrea ar trebui sa se prezinte la DNA in jurul orei 11.

Elena Udrea a ajuns la DNA, pentru a fi audiata in dosarele Microsoft si Gala Bute

Elena Udrea a venit marti la DNA, dupa ce a fost citata de procurori, in urma avizelor de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PMP, in dosarele Microsoft si Gala Bute, in care este acuzata de.

UPDATE Comisia juridica a avizat favorabil cererile de arestare si de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, in cele doua dosare Gala Bute si Microsoft. Elena Udrea a participat la sedinta Comisiei, care s-a desfasurat cu usile inchise, insotita de trei avocati, informeaza Agerpres. Udrea a declarat ca i se pare normal ca parlamentarii PMP sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, adaugand ca Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor de acest fel.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

UPDATE Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru 24 de ore

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat un avocat al fostului ministru. Elena Udrea a fost retinuta intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft, pentru doua presupuse fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani, a declarat mati seara avocatul acesteia, Marius Sebastian Striblea. UPDATE Ora 22:50 Elena Udrea a parasit, zambind, sediul DNA insotita de politisti si in imbulzelile ziaristilor si cameramanilor, pentru a fi dusa in arest. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta, la intrebarile ziaristilor.

VIDEO Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru 24 de ore

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat un avocat al fostului ministru. Elena Udrea a fost retinuta intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft, pentru doua presupuse fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani, a declarat marti seara avocatul acesteia, Marius Sebastian Striblea. Inalta Curte va decide miercuri daca fostul ministru si consilier prezidential va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )