Libnet.ro
UNICEF

13:45

Elena Udrea a anuntat ca va candida la Roman pentru un loc in Camera Deputatilor

B1 B1,
Elena Udrea a anuntat ca va candida la Roman pentru un loc in Camera Deputatilor

Elena Udrea si-a anuntat, duminica, la Roman, intr-o conferinta de presa, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din decembrie. Elena Udrea a spus, in conferinta sustinuta. continuă pe B1

Elena Udrea are de tras pentru colegiul in care candideaza. Localnicii nu stiu exact cine este

Elena Udrea fuge de Bucuresti si va candida in colegiul de la Piatra Neamt, in comuna Ion Creanga. Oamenii spun insa ca nu au auzit de Elena Undrea decat de la televizor, si nu s-ar grabi sa o voteze. Pentru.

Elena Udrea va candida pentru un loc de deputat in colegiul 4 din municipiul Roman, Neamt

Elena Udrea si-a anuntat duminica, oficial, candidatura pentru colegiul de deputati nr. 4 din Neamt, intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o in municipiul Roman, alaturi de primarul Laurentiu Leoreanu si de liderul PDL Neamt, Gheorghe Stefan, potrivit Agerpres. Elena Udrea a explicat motivele pentru care a ales sa candideze in colegiul format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, in detrimentul altor judete din care primise invitatii similare.

Elena Udrea si-a anuntat la Roman candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor

Fostul ministru Elena Udrea si-a anuntat, astazi, la Roman, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din decembrie.

Elena Udrea, MRU si Mihail Neamtu fug la loc sigur de teama esecului. Vezi unde vor candida acestia

Potrivit presedintelui PDL, Vasile Blaga, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, va candida la alegerile parlamentare in Neamt, pentru Colegiul 4 - deputati, scrie Mediafax. Tot Vasile Blaga a.

Elena Udrea si-a anuntat candidatura pentru Camera Deputatilor, la Roman

Fostul ministru Elena Udrea si-a anuntat, duminica, la Roman, intr-o conferinta de presa, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din decembrie, precizand ca nu este intamplator faptul.

Udrea:Voi candida in Roman pentru ca romascanii sunt dornici sa cunoasca omul inainte de a-l judeca

Elena Udrea si-a motivat duminica intentia de a candida intr-un colegiu din Roman prin faptul ca romascanii sunt oameni calzi, deschisi, dornici sa cunoasca omul inainte de a-l judeca, precizarile fiind facute intr-o postare pe Facebook.

Blaga: Udrea va candida la Neamt, Ungureanu si Neamtu - la Arad.

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie in Judetul Neamt, pentru Colegiul 4 - deputati, a anuntat, joi, presedintele PDL, Vasile Blaga, informeaza Mediafax. Blaga a aprecizat, dupa sedinta Colegiului Director, ca au fost discutate foarte clar listele de candidati la alegeri, nu numai ai PDL, ci si ai partenerilor din ARD. El a aratat ca Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu vor candida la Arad. Blaga a mai spus ca au fost .

Elena Udrea: Daca cei din USL nu pot asigura plata pensiilor si salariilor, sa demisioneze

Elena Udrea critica lipsa de organizare a Guvernului, afirmand ca daca cei din USL nu pot asigura plata pensiilor si salariilor, atunci trebuie sa demisioneze, pentru ca nu pot guverna. Este proba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )