Libnet.ro
UNICEF

20:45

Udrea:Voi candida in Roman pentru ca romascanii sunt dornici sa cunoasca omul inainte de a-l judeca

Adevărul Adevărul,
Udrea:Voi candida in Roman pentru ca romascanii sunt dornici sa cunoasca omul inainte de a-l judeca

Elena Udrea si-a motivat duminica intentia de a candida intr-un colegiu din Roman prin faptul ca romascanii sunt oameni calzi, deschisi, dornici sa cunoasca omul inainte de a-l judeca, precizarile fiind facute intr-o postare pe Facebook. continuă pe Adevărul

Elena Udrea a anuntat ca va candida la Roman pentru un loc in Camera Deputatilor

Elena Udrea si-a anuntat, duminica, la Roman, intr-o conferinta de presa, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din decembrie. Elena Udrea a spus, in conferinta sustinuta.

Blaga: Udrea va candida la Neamt, Ungureanu si Neamtu - la Arad.

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie in Judetul Neamt, pentru Colegiul 4 - deputati, a anuntat, joi, presedintele PDL, Vasile Blaga, informeaza Mediafax. Blaga a aprecizat, dupa sedinta Colegiului Director, ca au fost discutate foarte clar listele de candidati la alegeri, nu numai ai PDL, ci si ai partenerilor din ARD. El a aratat ca Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu vor candida la Arad. Blaga a mai spus ca au fost .

Gigi Becali: Voi candida pe listele PNL.

Liderul PNG Gigi Becali a declarat ca va candida, la alegerile parlamentare, pe listele PNL in sectorul 6, potrivit Realitatea TV. Europarlamentarul George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, solicitand sa fie simplu membru si sa fie sustinut pentru un nou mandat de europarlamentar, potrivit Mediafax. El a relatat ca i-ar fi spus liderului liberal ca poate veni in PNL pentru .

Becali: Voi candida, sustinut de USL, in Capitala. Liderii uniunii nu au confirmat informatia

Europarlamentarul George Becali, finantatorul Stelei, a declarat, joi seara, ca el va fi sustinut de USL pentru un mandat intr-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei, iar PNG la sustine uniunea la alegerile din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )