Libnet.ro
UNICEF

20:30

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar; judecatorii nu au prelungit arestul la domiciliu

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva, scrie Mediafax.

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar

ACTUALIZARE 15:00 Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva.

Alina Bica, cercetata sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica a fi cercetata sub control judiciar, in dosarul Bica 2. in acest dosar, magistratii au decis ridicarea masurii arestului la domiciliu.

Alina Bica scapa de arestul la domiciliu si va fi cercetata sub control judiciar in dosarul privind despagubirile de la ANRP

Fostul procuror sef al DIICOT, Alina Bica, scapa de masura arestului la domiciliu si va fi cercetata sub control judiciar in dosarul privind despagubirile ilegale de la ANRP, asa-numitul dosar Bica 1, a decis luni instanta suprema. Hotararea este definitiva.

Alina Bica, cercetata sub control judiciar. Instanta a dat hotarare pozitiva si in cazul lui Videanu, care poate merge la Targul de Marmura din Italia (VIDEO)

Fosta sefa D. , Alina Bica va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Bica 2, ea scapand astfel de arestul la domiciliu, informeaza B1 TV. Magistratii au dat o hotarare favorabila si in.

UPDATEElena Udrea, trecuta sub control judiciar. Fostul ministru acuzase dimineata ca mentinerea arestului la domiciliu ar insemna ca este considerata deja vinovata

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva.

Marius Striblea: Elena Udrea este in control judiciar. Nu are voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar

Elena Udrea nu mai este in arest la domiciliu ci doar in control judiciar, hotararea oficiala a fost comunicata politiei. Potrivit avocatului ei, Marius Striblea, fostul ministru are interdictia de a pleca din.

Marius Striblea: Elena Udrea este in control judiciar. Nu are voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar (VIDEO)

Elena Udrea nu mai este in arest la domiciliu ci doar in control judiciar, hotararea oficiala a fost comunicata politiei. Potrivit avocatului ei, Marius Striblea, fostul ministru are interdictia de a pleca din.

Elena Udrea cere refacerea rechizitoriului in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea a cerut in instanta ca dosarul Gala Bute, in care a fost trimisa in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de folosire de documente ori declaratii false, sa.

ICCJ: Alina Bica, judecata sub control judiciar in dosarul Bica 1. Decizia este definitiva

Alina Bica va fi judecata sub control judiciar in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatia procurorilor DNA fata de controlul judiciar dispus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )