Libnet.ro
UNICEF

15:01

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar; judecatorii nu au prelungit arestul la domiciliu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar; judecatorii nu au prelungit arestul la domiciliu

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva, scrie Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar

ACTUALIZARE 15:00 Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva.

Alina Bica, cercetata sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica a fi cercetata sub control judiciar, in dosarul Bica 2. in acest dosar, magistratii au decis ridicarea masurii arestului la domiciliu.

Alina Bica, cercetata sub control judiciar. Instanta a dat hotarare pozitiva si in cazul lui Videanu, care poate merge la Targul de Marmura din Italia (VIDEO)

Fosta sefa D. , Alina Bica va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Bica 2, ea scapand astfel de arestul la domiciliu, informeaza B1 TV. Magistratii au dat o hotarare favorabila si in.

Alina Bica scapa de arestul la domiciliu si va fi cercetata sub control judiciar in dosarul privind despagubirile de la ANRP

Fostul procuror sef al DIICOT, Alina Bica, scapa de masura arestului la domiciliu si va fi cercetata sub control judiciar in dosarul privind despagubirile ilegale de la ANRP, asa-numitul dosar Bica 1, a decis luni instanta suprema. Hotararea este definitiva.

UPDATEElena Udrea, trecuta sub control judiciar. Fostul ministru acuzase dimineata ca mentinerea arestului la domiciliu ar insemna ca este considerata deja vinovata

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva.

Marius Striblea: Elena Udrea este in control judiciar. Nu are voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar

Elena Udrea nu mai este in arest la domiciliu ci doar in control judiciar, hotararea oficiala a fost comunicata politiei. Potrivit avocatului ei, Marius Striblea, fostul ministru are interdictia de a pleca din.

Marius Striblea: Elena Udrea este in control judiciar. Nu are voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar (VIDEO)

Elena Udrea nu mai este in arest la domiciliu ci doar in control judiciar, hotararea oficiala a fost comunicata politiei. Potrivit avocatului ei, Marius Striblea, fostul ministru are interdictia de a pleca din.

Elena Udrea a scapat de arestul la domiciliu: Fosta candidata la prezidentiale va fi plasata sub control judiciar

Procurorii DNA nu mai cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, desi masura expira saptamana viitoare. Acesta va fi plasata sub control judiciar, informeaza B1 TV. Fostul.

Dosarul Bica 1, un prim pas spre libertate. Alina Bica, cercetata sub control judiciar

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), va fi judecata sub control judiciar in dosarul privind despagubirile ilegale de la Administratia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP). Decizia de luni a Curtii Supreme este definitiva, insa nu va putea fi pusa in executare pentru ca aceasta este arestata intr-un alt dosar penal.

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar, preocupat de... marmura. Pentru ce a primit fostul ministru incuviintare sa paraseasca tara

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar in dosarul Bica 2, a primit, luni, incuviintarea instantei supreme de a parasi tara, in perioada 17 - 22 iunie, pentru a se deplasa la Targul International de.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )