Libnet.ro
UNICEF

13:15

Elena Udrea, chemata la DNA, in ajunul Craciunului

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, chemata la DNA, in ajunul Craciunului

Elena Udrea a fost chemata la DNA, in ajunul Craciunului, pentru prelungirea controlului judiciar in dosarul in care este acuzata ca a luat mita cinci milioane de dolari. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, la DNA pentru prelungirea controlului judiciar in dosarul privind imprumutul de la BRD

Deputatul Elena Udrea a fost la Directia Nationala Anticoruptie, joi dimineata, pentru a i se aduce la cunostinta ca a fost prelungita masura controlului judiciar in dosarul privind creditul contractat de la BRD, in care este urmarita penal pentru.

Elena Udrea, la DNA

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie, unde procurorii ar urma sa dispuna prelungirea controlului judiciar, informeaza Agerpres.

Elena Udrea, la DNA pentru prelungirea controlului judiciar

Elena Udrea s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Ea a fost chemata pentru a fi informata de prelungirea controlului judiciar fata de aceasta in dosarul privind creditul de aproximativ 3 milioane de lei pe care l-ar fi luat de la BRD.

Elena Udrea, la DNA pentru prelungirea controlului judiciar

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie, unde procurorii ar urma sa dispuna prelungirea controlului judiciar, transmite Agerpres.

Record de caldura pentru ajunul Craciunului la New York

Joi dimineata, la New York se inregistrau 21 de grade Celsius, un record istoric pentru ajunul Craciunului, spre bucuria turistilor si a locuitorilor metropolei, dintre care unii se plimbau in tricou si in sandale, in ciuda unui cer noros, scrie AFP.

Cine profita din plin de reducerile din Ajunul Craciunului

Asa cum ne-am obisnuit, in Ajunul Craciunului comerciantii reduc semnificativ preturile produselor specifice Craciunului, asta pentru a scapa cat mai repede de marfa. Goana dupa cadouri sau cumparaturi pentru masa festiva a inceput inca de luni, astfel ca in Ajun se mai fac mici aprovizionari. De aceste reduceri, profita din plin cei care sarbatoresc Craciunul pe rit vechi.

Procurorii DNA au prelungit controlul judiciar pentru Elena Udrea

ACTUALIZARE 14:29 Procurorii anticoruptie au prelungit controlul judiciar pe cautiune in cazul fostului ministru Elena Udrea. Udrea s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Capitala, transmite Agerpres.

Procurorii DNA au prelungit controlul judiciar pentru Elena Udrea

Procurorii anticoruptie au prelungit controlul judiciar pe cautiune in cazul fostului ministru Elena Udrea, anunta Agerpres.

FOTO Asteroidul din Ajunul Craciunului. Un bolovan spatial trece joi pe langa Terra

Un asteroid de cel putin 1. 100 metri lungime trece joi, in Ajunul Craciunului, pe langa Terra, la o distanta de 11 milioane de kilometri, potrivit Agentiei spatiale nord-americane. Specialistii de la Laboratorul de propulsie cu reactie al NASA JPL,n. r. ) din Pasadena, California, au generat o serie de imagini de inalta rezolutie ale obiectului spatial, utilizand antena de 70 de metri din Goldstone, California, parte a Deep Space Network.

Elena Udrea, la DNA pentru prelungirea controlului judiciar in dosarul privind imprumutul de la BRD

Elena Udrea a fost la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a i se aduce la cunostinta ca a fost prelungita masura controlului judiciar in dosarul privind creditul contractat de la BRD, in care este urmarita penal pentru complicitate la abuz in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )