Libnet.ro
UNICEF

17:45

Record de caldura pentru ajunul Craciunului la New York

Hotnews Hotnews,
 Record de caldura pentru ajunul Craciunului la New York

Joi dimineata, la New York se inregistrau 21 de grade Celsius, un record istoric pentru ajunul Craciunului, spre bucuria turistilor si a locuitorilor metropolei, dintre care unii se plimbau in tricou si in sandale, in ciuda unui cer noros, scrie AFP. continuă pe Hotnews

FOTO Asteroidul din Ajunul Craciunului. Un bolovan spatial trece joi pe langa Terra

Un asteroid de cel putin 1. 100 metri lungime trece joi, in Ajunul Craciunului, pe langa Terra, la o distanta de 11 milioane de kilometri, potrivit Agentiei spatiale nord-americane. Specialistii de la Laboratorul de propulsie cu reactie al NASA JPL,n. r. ) din Pasadena, California, au generat o serie de imagini de inalta rezolutie ale obiectului spatial, utilizand antena de 70 de metri din Goldstone, California, parte a Deep Space Network.

Cine profita din plin de reducerile din Ajunul Craciunului

Asa cum ne-am obisnuit, in Ajunul Craciunului comerciantii reduc semnificativ preturile produselor specifice Craciunului, asta pentru a scapa cat mai repede de marfa. Goana dupa cadouri sau cumparaturi pentru masa festiva a inceput inca de luni, astfel ca in Ajun se mai fac mici aprovizionari. De aceste reduceri, profita din plin cei care sarbatoresc Craciunul pe rit vechi.

Elena Udrea, chemata la DNA, in ajunul Craciunului

Elena Udrea a fost chemata la DNA, in ajunul Craciunului, pentru prelungirea controlului judiciar in dosarul in care este acuzata ca a luat mita cinci milioane de dolari.

George Maior a primit premiul Personalitatea anului din partea Societatii Medicale Romane din New York

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, a primitpremiul Personalitatea anului, in semn de recunoastere pentru activitatea desfasurata in folosul comunitatii romanesti, in cadrulgaleianuale organizate de Societatea Medicala Romana si Camera de Comert Romano-Americana din New York.

Accident mortal in Ajunul Craciunului. Un tanar de 20 de ani a fost lovit de tren

Politistii au fost anuntati ca joi dimineata un tanar de 20 de ani a fost accidentat de tren in zona podului IRA din Cluj. Din primele cercetari reiese ca barbatul a fost surprins si lovit mortal de tren.

Traditii populare in Ajunul Craciunului. Ce sa faci pe 24 decembrie ca sa tii norocul si belsugul in casa in noul an

Craciunul este polul in jurul caruia graviteaza o multitudine de colinde, urari si traditii specifice, care trimit spre vremuri demult apuse, dar care se regasesc, surprinzator, in contemporaneitate, spun etnografii. in credinta populara, sarbatoarea magica a Nasterii Domnului a adus o serie de obiceiuri care sunt respectate cu sfintenie pentru sanatate si spor in case.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )