Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, la Curtea Suprema: Magistratii se vor pronunta pe cererea sa de ridicare a controlului judiciar (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, la Curtea Suprema: Magistratii se vor pronunta pe cererea sa de ridicare a controlului judiciar (VIDEO)

Elena Udrea este asteptata din nou la Curtea Suprema. Fostul deputat a contestat masura controlului judiciar in dosarul Gala Bute, iar magistratii trebuie sa ia astazi o decizie. Elena Udrea se va. continuă pe B1

Elena Udrea: Initiativa mea legislativa privind denuntatorii a fost gresit inteleasa; platesc cu libertatea si cu banii sau doar cu banii, dar platesc

Elena Udrea a sustinut ca proiectul sau legislativ referitor la modificarea Codului penal in privinta denuntatorilor pedepseste, intr-un fel sau altul, toate persoanele care au incalcat legea, astfel ca cei ce recunosc, in termen de trei luni, ilegalitatile comise scapa de proces doar daca returneaza integral banii obtinuti fraudulos, in vreme ce restul vor trebui sa raspunda penal si sa returneze si banii.

Cum cerseste Elena Udrea atentia presei

Pagina de media publica un top al celor mai comentate postari pe Facebook, in care imaginile cu Elena Udrea culegand mere se detaseaza cu peste 500 de raspunsuri. Sub pretextul promovarii fructelor romanesti, Udrea face de fapt o sesiune de fotografii intr-o livada din Buzau, printre copaci sau pe scara unui tractor, in pantaloni scurti. Comentariile ironice se inmultesc ametitor cand Udrea continua seria fotografiilor menite sa o puna in valoare pe ea, nu merele. Poza alaturi de un ciobanas face deliciul revistelor de satira si umor care nu rateaza umflatura din pantalonii tanarului.

ERECTIA, bat-o vina! Poza cu ELENA UDREA care a creat mari controverse pe Facebook: intotdeauna am sustinut ca sunteti o adevarata Viagra (FOTO)

Elena Udrea a publicat de curand mai multe poze din weekend-ul petrecut la Buzau. Dupa ce sambata a fost la cules de mere, duminica a facut o drumetie pana la pietrele vii ale.

Elena Udrea, sexy la cules de mere

Elena Udrea si-a impresionat fanii aparand intr-o tinuta sexy in timp ce culegea mere intr-o livada din judetul Buzau, zona in care s-a nascut. Iata cum si-a facut aparitia! .

O noua poza cu Elena Udrea a devenit virala. FOTO in articol

Elena Udrea si-a petrecut weekend-ul in mai multe zone rurale din Buzau. Ea a participat la cules de mere si a vizitat diferite obiective turistice, apoi a postat mai multe fotografii pe pagina sa de.

Elena Udrea, in instanta: Banii au ajuns la Vasile Blaga, dar nimeni nu e interesat sa ia firul banilor!

Elena Udrea a afirmat, luni dimineata, ca desi a declarat in instanta ca cel putin o parte din banii pentru care este anchetata au ajuns la Vasile Blaga, la acea vreme lider PDL, nimeni nu este interesat.

Cea mai cunoscuta blonda din politica s-a fotografiat cocotata pe pietre. Imagini de neratat cu Elena Udrea (FOTO)

Elena Udrea continua cu fotografiile din vacanta de la Buzau. Membra PMP se lauda din nou cu iesirile in aer liber si demonstreaza pe Facebook ca este in mare forma. Daca ieri culegea.

Elena Udrea, la cules de mere. Cum s-a fotografiat in livada unui apropiat

Elena Udrea a mers la cules de mere. La cules de mere romanesti, in livada dintre munti, de la Balanesti, de pe langa celebrii trovanti din judetul Buzau. livada lui Marin Anton) Mere cu adevarat bio,.

Aparitie de SENZATIE a fostei consiliere prezidentiale: Elena Udrea, o diva la cules de mere (FOTO)

Elena Udrea face ce face si iese mereu in evidenta. De aceasta data, fosta consiliera prezidentiala si-a incantat fanii de pe Facebook cu imagini de la cules de mere. Aflata la Buzau,.

Elena Udrea a depus la Senat Legea Penalilor. Iata ce presupune proiectul dedicat denuntatorilor

Elena Udrea a depus la Senat proiectul pentru Legea penalilor. Potrivit acestui proiect, cei care dau si iau mita, cei care fac trafic de influenta sau complicii la aceste infractiuni sunt absolviti de orice vina.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3318 seconds )