Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Udrea: Deocamdata, candidatul la Presedintie este Diaconescu. Tehnic, este posibil sa fie schimbat. Nu cred ca Iohannis va ajunge in turul doi

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: Deocamdata, candidatul la Presedintie este Diaconescu. Tehnic, este posibil sa fie schimbat. Nu cred ca Iohannis va ajunge in turul doi

Elena Udrea, presedintele PMP, a declarat miercuri, la postul B1 TV, ca deocamdata, candidatul la Presedintie din partea partidului pe care-l conduce este Cristian Diaconescu. Udrea a mai spus ca, tehnic, Cristian Diaconescu poate fi schimbat cu un alt nume. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Deocamdata avem candidat la Presedintie. Tehnic, Diaconescu poate fi schimbat

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat miercuri, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca unii colegi din partid au alte opinii cu privire la candidatul ales pentru alegerile prezidentiale, precizand.

Elena Udrea: Din respect fata de tatal ei, nu o sa comentez afirmatiile Elenei Basescu. Tehnic, este posibil sa schimbam candidatul PMP

Elena Udrea a afirmat miercuri ca nu va comenta afirmatiile facute cu o zi in urma de Elena Basescu, din respect fata de tatal ei, presedintele Traian Basescu. Replica sa vine dupa ce Elena Basescu spusese marti ca Elena Udrea impiedica organizatiile PMP sa stranga semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu.

Elena Basescu, al doilea atac la Elena Udrea: Interzice organizatiilor sa stranga semnaturi pentru Cristian Diaconescu

Elena Basescu a atacat-o din nou, pe Facebook, pe Elena Udrea, afirmand ca aceasta interzice organizatiilor Partidului Miscarea Populara sa stranga semnaturi pentru candidatul partidului la prezidentiale, Cristian Diaconescu.

Elena Udrea si-a deschis statiune in Romania

Din fost ministru al turismului, Elena Udrea a devenit un veritabil investitor in acest domeniu. Dupa o investitie de milioane de euro, impreuna cu partenara sa de afaceri Lia Stanca, Elena Udrea asteapta acum.

UPDATE. Elena Udrea: PMP ii cere lui Ponta sa-l demita pe seful Jandarmeriei Romane, dupa violentele de duminica seara

Elena Udrea a spus ca Jandarmeria a ignorat pericolul public. Partidul Miscarea Populara PMP) ii cere premierului Victor Ponta demiterea sefului Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru, ca urmare a modului in care a fost gestionata manifestatia de duminica din zona Palatului Cotroceni, relateaza Mediafax.

Lider PMP: EBa e intoxicata, Udrea nu il saboteaza pe Diaconescu

Stefan Vlaston, vicepresedinte PMP, a spus, miercuri, ca Elena Udrea nu il saboteaza pe Cristian Diaconescu - posibil candidat la prezidentiale -, asa cum sugereaza Elena Basescu, adaugand ca mezina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )