Libnet.ro
UNICEF

10:45

Elena Udrea, despre dosarul Gala Bute: Este o incercare de intimidare. Leg ceea ce se intampla de lucrurile pe care le-am dezvaluit despre Coldea (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, despre dosarul Gala Bute: Este o incercare de intimidare. Leg ceea ce se intampla de lucrurile pe care le-am dezvaluit despre Coldea (VIDEO)

FostulMinistru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, ca acuzatiile aduse in dosarul Gala Bute sunt de fapt o incercare de intimidare, venita dupa acuzatiile pe care le-a facut vineri la adresa. continuă pe B1

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, sub acuzatiile de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Dosarul Gala Bute: ce spune DNA despre implicarea Elenei Udrea

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea este suspectata de abuz in serviciu si trafic de influenta in dosarul Gala Bute, procurorii DNA considerand ca ea ar fi decis organizarea Galei in urma unor discutii cu Rudel Obreja, urmarind.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Procurorul care a instrumentat dosarul Gala Bute, angajat de Alina Bica

Primul procuror care a instrumentat dosarul Gala Bute a avut grija sa ii excluda pe Elena Udrea si Ion Ariton din cercul vinovatilor. Este vorba despre Alina Florentina Stoica, fosta angajata a DIICOT-ului.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

Perchezitii si audieri in dosarul Gala Bute. DNA a cerut urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton

02 - Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut in dosarul Gala ButeUPDATE 22. 42 - Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi.

Perchezitii DNA in Dosarul Gala Bute. Catalin Tolontan: Se trage tare pe acest caz cand Elena Udrea intra in conflict direct cu SRI si DNA

Catalin Tolontan, redactor sef GSP, a comentat, luni, la Antena 3, informatia conform careia procurorii DNA efectueaza perchezitii in 18 locatii din Bucuresti si patru judete, in dosarul Gala Bute. Am.

Dosarul Gala Bute: Procurorii cer inceperea urmaririi penale pentru parlamentarii Elena Udrea si Ion Ariton

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii in 18 locatii situate in Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Hunedoara si Gorj, in dosarul Gala Bute, conform unor surse citate de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )