Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea a divortat de Dorin Cocos, dupa un mariaj de 10 ani

B1 B1,
Elena Udrea a divortat de Dorin Cocos, dupa un mariaj de 10 ani

Elena Udrea si Dorin Cocos au pus capat capat mariajului, divortul avand loc luni la notar. Acestia au precizat, intr-un comunicat, ca, dupa 10 ani, casatoria lor a luat sfarsit, in 10 iunie, in. continuă pe B1

Elena Udrea si Dorin Cocos AU DIVORTAT.

Elena Udrea si Dorin Cocos au pus capat capat mariajului, iar divortul a avut loc luni la notar, transmite Mediafax. Acestia au precizat, intr-un comunicat, ca, dupa 10 ani, casatoria lor a luat sfarsit pe data de 10 iunie, in mod amiabil si in fata notarului. Decizia de a ne desparti vine dupa o analiza indelungata si profunda a relatiei noastre si a optiunilor de viitor a fiecaruia dintre noi. Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul .

FOTO. Elena Udrea si Dorin Cocos AU DIVORTAT.

Elena Udrea si Dorin Cocos au pus capat capat mariajului, iar divortul a avut loc luni la notar. Acestia au precizat, intr-un comunicat, ca, dupa 10 ani, casatoria lor a luat sfarsit pe data de 10 iunie, in mod amiabil si in fata notarului. Decizia de a ne desparti vine dupa o analiza indelungata si profunda a relatiei noastre si a optiunilor de viitor a fiecaruia dintre noi. Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, .

Elena Udrea si Dorin Cocos au divortat

Elena Udrea si Dorin Cocos au pus capat capat mariajului, divortul avand loc ieri la notar.

FRESH! Elena Udrea, sexy si disponibila! A divortat de Dorin Cocos dupa 10 ani de mariaj!

Cea mai atragatoare doamna din politica romaneasca, Elena Udrea, tocmai a anuntat ca este din nou singura si disponibila. Printr-un comunicat de presa se precizeaza ca Elena Udrea si Dorin Cocos au luat hotararea de a divorta si au precizat motivele care au dus la separare. Continue reading .

Elena Udrea si Dorin Cocos au divortat

Elena Udrea si Dorin Cocos au pus capat capat mariajului, divortul avand loc luni la notar, informeaza Mediafax. Acestia au precizat, intr-un comunicat, ca, dupa 10 ani, casatoria lor a luat sfarsit, in 10 iunie, in mod amiabil si in fata notarului. Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut impreuna necesar relatiei si a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil, mentioneaza ei.

Elena Udrea si Dorin Cocos au divortat. Istoria tumultuoasa a unei casnicii care a tinut prima pagina a ziarelor

Elena Udrea si Dorin Cocos au anuntat, luni, printr-o declaratie comuna de presa, ca au pus capat mariajului in mod amiabil si in fata notarului. Cei doi s-au casatorit doar civil, pe 26 decembrie 2003, cand Udrea a implinit 30 de ani.

FOTO Elena Udrea si Dorin Cocos au divortat. Istoria tumultuoasa a unei casnicii care a tinut prima pagina a ziarelor

Elena Udrea si Dorin Cocos au anuntat, luni, printr-o declaratie comuna de presa, ca au pus capat mariajului in mod amiabil si in fata notarului. Cei doi s-au casatorit doar civil, pe 26 decembrie 2003, cand Udrea a implinit 30 de ani.

Elena Udrea si Dorin Cocos au divortat. Istoria tumultuoasa a unei casnici care a tinut prima pagina a ziarelor

Elena Udrea si Dorin Cocos au anuntat astazi, printr-o declaratie de presa comuna, ca au pus capat mariajului in mod amiabil si in fata notarului.

Elena Udrea a divortat de sotul ei, Dorin Cocos

Elena Udrea a divortat de sotul ei, Dorin Cocos. Cei doi au precizat ca divortul s-a facut in mod amiabil, in fata notarului. Dupa 10 ani, casatoria noastra a luat sfarsit , au precizat cei.

Elena Udrea: in timp ce alte tari au constitutii simple, la noi trebuie scris si ce au voie sa manance parlamentarii

Deputatul PDL Elena Udrea spune ca i se pare jenant modul de revizuire al Constitutiei, afirmand ca in timp ce alte tari au legi fundamentale cat mai simple, la noi trebuie scris si ce au voie sa manance.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )