Libnet.ro
UNICEF

07:15

Elena Udrea: Se doreste mentinerea mea in arest pentru a fi redusa la tacere

B1 B1,
Elena Udrea: Se doreste mentinerea mea in arest pentru a fi redusa la tacere

Elena Udrea a transmis, luni, un nou mesaj prin intermediul paginii de Facebook. Fostul ministru a declarat ca este o tinta clara si ca se doreste mentinerea sa in arest pentru a fi redusa la. continuă pe B1

Elena Udrea: Se doreste impunerea ideii ca fosta sefa ANRP ar fi fost omul Elenei Udrea. in realitate, Udrea nici nu o cunoaste pe Dumitrean (FOTO)

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe contul sau de Facebook, cu privire la raportul aparut in presa despre neregulile de la ANRP. Udrea sustine ca o parte din presa doreste impunerea ideii ca fosta sefa a.

Elena Udrea va cere eliberarea din arest dupa ce DNA va admite cererea de confruntare cu denuntatorii

Elena Udrea va cere in instanta eliberarea din arest, dupa ce procurorii DNA ii vor admite cererea de confruntare cu denuntatorii, informeaza B1 TV. Avocatul sau, Alexandru Chiciu, a vizitat-o pentru a-i explica.

Dezvaluiri din spatele gratiilor. Ce mananca Elena Udrea in arest

Membrul PMP, Ruxandra Dragomir, care a vizitat-o vineri in arest pe Elena Udrea, a spus ca i-a dus fostului ministru flori si mancare. Ea a spus ca Udrea mananca si ce primeste in detentie, mai ales fasole.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama sa si de Ruxandra Dragomir

Elena Udrea, arestata preventiv de pe 25 februarie in dosarul Gala Bute, a fost vizitata, vineri, de catre mama sa, care a mers la Arestul Capitalei cu un pachet de alimente si apa. Si Ruxandra Dragomir a vizitat-o pe Udrea, careia i-a adus un buchet de flori.

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest

Elena Udrea este vizitata vineri dimineata in arestul Politiei Capitalei de mama sa si de Ruxandra Dragomir, informeaza B1 TV. Vineri este zi de vizita, iar cele doua au ajuns la arestul Politiei Capitalei in.

Ruxandra Dragomir, dupa vizita la Elena Udrea: Fata de smiorcaielile marilor barbati politici, Elena dovedeste o forta incredibila

Ruxandra Dragomir a fost, vineri, sa o viziteze pe Elena Udrea in arest. Potrivit presedintei organizatiei de femei din PMP, Elena Udrea dovedeste o forta interioara incredibila, in ciuda.

Ce spune Elena Udrea despre coruptia din ANRP

Deputata Elena Udrea, aflata in arest preventiv in dosarul Gala Bute, a postat un nou mesaj pe Facebook intitulat Despre coruptia din ANRP in care a precizat ca in 2010 a facut o sesizare catre presedintele Traian Basescu cu privire la neregulile din Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor si ca, dupa evaluarea facuta de SRI a reiesit ca sefa ANRP de atunci, Crinuta Dumitrean, este cinstita.

Elena Udrea, vizitata de mama ei

In dimineata zilei de vineri, deputata Elena Udrea a fost vizitata, in arest, de mama ei, Maria Veliceasa, si de prietena ei, Ruxandra Dragomir. Fosta lidera PMP a primit flori si un pachet.

Elena Udrea, vizitata azi de mama ei si Ruxandra Dragomir. Prietena a venit cu un buchet de lalele galbene

Elena Udrea a primit azi vizita saptamanala, iar prietena Ruxandra Dragomir si mama au venit din nou sa o vada pe fosta prezidentiabila. Dragomir i-a adus Elenei Udrea un buchet mare cu lalele galbene - pentru.

Parodia cu Elena Udrea de la TVR naste scandal! VIDEO

Parodia video pe care Dragos Patraru a realizat-o si a difuzat-o la TVR, in care o imita pe Elena Udrea cantand la castravete, in loc de microfon, a iscat reactii critice, in special din partea jurnalistului Robert Turcescu. Iata ce s-a intamplat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )