Libnet.ro
UNICEF

08:30

Elena Udrea este cercetata intr-un nou dosar, pentru suspiciunea de spalare de bani

B1 B1,
Elena Udrea este cercetata intr-un nou dosar, pentru suspiciunea de spalare de bani

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, este cercetata intr-un nou dosar penal pentru spalare de bani, existand suspiciuni ca aceasta ar fi facut donatii fictive partidului din care. continuă pe B1

Elena Udrea este cercetata intr-un nou dosar, pentru suspiciunea de spalare de bani (VIDEO)

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, este cercetata intr-un nou dosar penal pentru spalare de bani, existand suspiciuni ca aceasta ar fi facut donatii fictive partidului din care.

Inca doua acuzatii la adresa Elenei Udrea, intr-un nou dosar, disjuns din Gala Bute: spalare de bani si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite

Procurorii DNA au deschis un nou dosar impotriva Elenei Udrea, in care este acuzata de infractiunea de folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si de spalare de bani, de aceasta ultima infractiune fiind acuzat si Tudor Breazu, unul dintre apropiatii sai, dupa cum rezulta din rechizitoriul prin care fostul ministru al dezvoltarii a fost trimis in judecata in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea, trimisa in judecata

Fosta ministra a Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a fost trimisa in judecata, in dosarul Gala Bute. Deputata este cercetata, in acest dosar, pentru luarea de mita si trafic de influenta.

Un nou dosar pentru Elena Udrea

Directia Nationala Anticoruptie a deschis, marti, un nou dosar pe numele fostei ministre Elena Udrea. Acest nou dosar este disjuns din dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, atac la justitie: Dosarele vin cu funda la instanta si tot asa se intorc fara a fi deschise. Pe doua denunturi si doua declaratii din dosar, stau in arest preventiv de doua luni de zile

Fostul ministru, Elena Udrea, a scris un nou mesaj pe pagina sa de facebook, prin intermediul echipei de comunicare prin care condamna practica potrivit careia judecatorii trebuie sa analizeze zilnic mii de file ale.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Procurorii au finalizat cercetarile in acest dosar atat in ceea ce o priveste pe Elena Udrea, cat si in cazul celorlati.

Elena Udrea: Trebuie modificat Codul de Procedura Penala

Fosta ministra Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, intitulat Cum e cu probele impotriva Elenei Udrea in care a concluzionat ca motivul pentru care ea se afla in arest preventiv de doua luni este din cauza Codului de Procedura penala care trebuie schimbat.

Elena Udrea, afacere suspecta cu 200 de milioane de euro

Un nou scandal de coruptie este pe cale sa izbucneasca in Romania. Este vorba despre o afacere in care este implicata chiar Elena Udrea si prin care celebra banca HSBC ar fi spalat aproape 200 de milioane de.

Ruxandra Dragomir, mesaj de sustinere pentru Elena Udrea, cu patru zile inainte ca fostului ministru sa ii expire mandatul de arestare preventiva: Nu esti singura!

Ruxandra Dragomir a postat, marti, pe Facebook, un nou mesaj de sustinere pentru Elena Udrea, cu patru zile inainte ca fostului ministru sa ii expire mandatul de arestare preventiva. Elena, nu esti singura! .

DNA deschide un nou dosar pe numele Elenei Udrea, pentru spalare de bani

Procurorii DNA au dispus deschiderea unui nou dosar pe numele Elenei Udrea, pentru spalare de bani si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, acesta fiind disjuns din dosarul Gala Bute.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )