Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Lansarea candidaturii lui Victor Ponta a costat doua milioane de euro

B1 B1,
Elena Udrea: Lansarea candidaturii lui Victor Ponta a costat doua milioane de euro

Liderul PMP, Elena Udrea, a afirmat, pe pagina sa de Facebook, ca lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale a costat doua milioane de euro. De mult nu am vazut ceva mai penibil, lipsit de. continuă pe B1

Circulatie restrictionata in zona Arenei Nationale, pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Circulatia rutiera este restrictionata sambata, in zona Arenei Nationale din Bucuresti, pentru evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta, traficul fiind inchis pe trei strazi si un bulevard.

Elena Udrea: Lansarea candidaturii lui Ponta va fi ceva megalomanic. Pe vremea lui Ceausescu se mai intampla asa

Liderul PMP; Elena Udrea, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca premierul Victor Ponta isi va face, cu ocazia lansarii candidaturii sale din partea PSD, o megapetrecere de ziua lui, cu 70.

Bucurestenii nu pot parca sambata in zona Arenei Nationale. Peste 50.000 de persoane sunt asteptate pe stadion la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti a emis o serie de informari prin care le solicita conducatorilor auto din Capitala sa nu stationeze, sa nu opreasca si sa nu parcheze in zona Arenei Nationale, de vineri seara pana sambata seara. Sambata, pe Arena Nationala sunt asteptati peste 50. 000 de oameni care vor participa la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Elena Udrea: Ponta isi face o lansare ca in Coreea de Nord

Aflata in Bistrita la un targ de produse traditionale, Elena Udrea a declarat ca a plecat din Capitala pentru ca orasul este ocupat de PSD-istii veniti la lansarea candidaturii lui Victor Ponta.

500 de delegati ai PSD Maramures vor fi prezenti la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Sambata, 20 septembrie 2014, pe stadionul Arena Nationala din Bucuresti, 75. 000 de membri social-democrati din tara vor fi prezenti la momentul in care Victor Ponta, presedintele PSD si primul-ministru al Romaniei isi va lasa candidatura pentru cea mai importanta functie in stat, aceea de presedinte.

Victor Ponta: Iese soarele si in tara noastra

In discursul de la lansarea candidaturii sale, Victor Ponta a vorbit despre marea unire a romanilor.

Radu Banciu: Eveniment planetar marca PSD, candidatul extraterestru Victor Ponta isi lanseaza proiectul pe Arena Nationala (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 Tv lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale, care va avea loc pe Arena Nationala dinBucuresti, in fata a.

Lansarea candidaturii lui Ponta: Zeci de mii de oameni au asistat la show fara sa auda mai nimic - reportaj Mediafax

Evenimentul de lansare a candidaturii premierului Victor Ponta la Presedintia Romaniei, desfasurat pe stadionul Arena Nationala, s-a dorit a fi unul grandios, insa a avut o deficienta majora: cele cateva zeci de mii de participanti au asistat la show fara sa poata auzi aproape nimic, relateaza Mediafax.

Elena Udrea, despre lansarea lui Ponta la prezidentiale: Se lanseaza precum liderul nord-coreean. Sa ai asa o lansare arata dispretul fata de oameni

Elena Udrea a afirmat, sambata, la Bistrita, ca Victor Ponta a blocat strazile pentru lansarea candidaturii la prezidentiale, iar cei 70. 000 de oameni adusi pe Arena Nationala vor fi nevoiti sa ii.

Florentin Pandele, acuzat ca si-a obligat angajatii sa participe la lansarea candidaturii lui Ponta pe Arena Nationala (VIDEO)

Angajatii RATB au fost invitati printr-un anunt lipit la autobaza Obregia, sa participe la o excursie pentru vizitarea Arenei Nationale, organizata sambata, tocmai cand acolo Victor Ponta isi lansa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )