Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta: Iese soarele si in tara noastra

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Iese soarele si in tara noastra

In discursul de la lansarea candidaturii sale, Victor Ponta a vorbit despre marea unire a romanilor. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre o noua suspendare a presedintelui: Sa avem grija sa nu fie al 3-lea mandat al lui Basescu/ A fost o intamplare faptul ca lansarea la prezidentiale a fost de ziua mea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele si costurile pentru tara sunt acceptabile, adaugand insa ca este necesara totusi atentie pentru ca Basescu sa nu aiba astfel un al treilea mandat.

Elena Udrea: Lansarea candidaturii lui Victor Ponta a costat doua milioane de euro

Liderul PMP, Elena Udrea, a afirmat, pe pagina sa de Facebook, ca lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale a costat doua milioane de euro. De mult nu am vazut ceva mai penibil, lipsit de.

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

Circulatie restrictionata in zona Arenei Nationale, pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Circulatia rutiera este restrictionata sambata, in zona Arenei Nationale din Bucuresti, pentru evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta, traficul fiind inchis pe trei strazi si un bulevard.

Victor Ponta: S-au construit in 10 ani numai ziduri. Veniti alaturi de mine sa daramam acele ziduri!

Premierul Victor Ponta a punctat, in discursul sau de lansare in campania prezidentiala, ca doreste sa fie presedintele tuturor romanilor, ca este convins ca romanii pot realiza foarte multe lucruri.

Bucurestenii nu pot parca sambata in zona Arenei Nationale. Peste 50.000 de persoane sunt asteptate pe stadion la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti a emis o serie de informari prin care le solicita conducatorilor auto din Capitala sa nu stationeze, sa nu opreasca si sa nu parcheze in zona Arenei Nationale, de vineri seara pana sambata seara. Sambata, pe Arena Nationala sunt asteptati peste 50. 000 de oameni care vor participa la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Victor Ponta: Vreau sa fiu presedintele Romaniei

Premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, au fost invitatii Alessandrei Stoicescu, sambata seara, la QA, dupa lansarea grandioasa in cursa pentru Cotroceni. E o zi speciala nu pentru mine,.

Mesajul evenimentului de lansare al candidatului stangii: Tineti minte trei cuvinte-Victor Ponta Presedinte

Lansarea candidatului Victor Ponta este una de forta cu siguranta. Prezenta a numerosi invitati din Europa, a premierului Republicii Moldova si cei peste 50. 000 de participanti arata ca PSD-ul intentioneaza sa nu mai faca nici o greseala in campania pentru presedinte.

Victor Ponta, lansare oficiala in cursa pentru Palatul Cotroceni

Victor Ponta isi lanseaza candidatura la presedintia Romaniei. Evenimentul are loc chiar de ziua sa de nastere. implineste astazi 42 de ani. Lansarea candidatului este facuta printr-un show grandios, pe.

UPDATE Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni/ Lansarea blocheaza circulatia rutiera pe mai multe artere principale din Bucuresti

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres. Evenimentul va incepe la ora 16. UPDATE Circulatia in jurul Arenei Nationale este fie restrictionata, fie se desfasoara cu mare greutate inca de dimineata pe rutele ocolitoare. Vezi aici lista cu restrictiile impuse pana la ora 20. UPDATE 2 Autocarele cu sustinatori care vin la National Arena sunt escortate de masina de politie cu girofar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )