Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu: Eveniment planetar marca PSD, candidatul extraterestru Victor Ponta isi lanseaza proiectul pe Arena Nationala (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Eveniment planetar marca PSD, candidatul extraterestru Victor Ponta isi lanseaza proiectul pe Arena Nationala (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 Tv lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale, care va avea loc pe Arena Nationala dinBucuresti, in fata a. continuă pe B1

Radu Banciu: Poate sa-si lipeasca Antenele sigla Pro Tv pe ecran si tot n-o sa-i atinga audienta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, miercuri seara, faptul ca in ciuda vedetelor Pro TV care au plecat la trustul Intact, postul din PacheProtopopescu a atins o audienta de trei ori mai mare decat Antenele. Ei se.

Radu Banciu: Varanul nu uita nicio intalnire avuta cu Basescu. E ca iubitul acela care tine minte absolut toate detaliile despre iubita lui de 25 de ani (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, joi seara, memoriile scrise de Dan Voiculescu pe blogul personal, chiar din spatele gratiilor. Fondatorul Intact face o radiografie a intalnirilor avute cu Traian Basescu, precizand ca prima.

inca o masura electorala marca PSD: Angajatii din sistemul public pot cumula din nou pensia cu salariul

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, cu 220 de voturi pentru, 6 voturi impotriva si 41 abtineri, propunerea legislativa a unor parlamentari PSD, PC si de la minoritati prin care se permite cumulul pensiei cu salariul si in cazul angajatilor din sistemul public. La vot a fost prezent si premierul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )