Libnet.ro
UNICEF

10:30

Elena Udrea merge la Partidul Miscarea Populara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elena Udrea merge la Partidul Miscarea Populara

Elena Udrea, care a instiintat joi conducerea PDL ca demisioneaza din partid, va merge la Partidul Miscarea Populara, au declarat surse politice, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Funeriu confirma inscrierea in Partidul Miscarea Populara si spune ca va candida la europarlamentare

Consilierul prezidential Daniel Funeriu a confirmat, intr-o postare pe o retea de socializare, ca se va inscrie in Partidul Miscarea Populara, dupa ce a fost eliberat din functia de la Cotroceni. A fost.

Surse: Elena Udrea demisioneaza din PDL si merge la Miscarea Populara. Udrea si Tomac, conferinta in aceasta seara

Update 17. 07 - Elena Udrea, care a instiintat joi conducerea PDL ca demisioneaza din partid, va merge la Partidul Miscarea Populara PMP), au declarat surse politice, citate de Mediafax. Anterior, surse.

Elena Udrea a parasit PDL.

Parlamentarul Elena Udrea a demisionat din Partidul Democrat Liberal, potrivit unor surse politice citate de B1TV. Aceleasi surse sustin ca Udrea ar putea trece la partidul Miscarea Populara, care a primit ieri sentinta de infiintare. Reamintim ca, in urma cu doua zile, opt consilieri prezidentiali au demisionat de la Cotroceni pentru a se inscrie in noul partid. Elena Udrea a pierdut, in urma cu aproape un an, alegerile pentru presedintia PDL, in favoarea lui Vasile Blaga. Disputele dintre .

Ziua cea mare pentru Partidul Miscarea Populara

Curtea de Apel Bucuresti va da astazi verdictul in cazul inregistrarii partidului Miscarea Populara, recunoscut de Tribunalul Bucuresti in septembrie 2013.

Daniel Funeriu: Ma inscriu in Partidul Miscarea Populara si voi candida la europarlamentare

Fostul consilier prezidential Daniel Funeriu a anuntat, pe pagina sa personala de Facebook, ca se va inscrie in PMPsi ca va cere colegilor sai increderea pentru a reprezenta partidul in.

Politic Show: PDL, PSD, PPDD, PER si PRM, amendate pentru incalcarea Legii finantarii partidelor; Mazilirea lui Chitoiu, amanata de intrigile din PNL; Funeriu: Ma inscriu in Partidul Miscarea Populara, candidez la europarlamentare

Corlatean a discutat cu premierul italian despre oportunitatile pentru invesitorii italieni. Ministrul de Externe, Titus Corlatean. Capcane in legea lobby-ului, portite pentru traficul de influenta. Parlamentarii se pregatesc sa voteze o lege care, aparent.

Surse: Elena Udrea va fi exclusa din PDL

Surse democrat liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca Elena Udrea va fi exclusa din partid in week-end la intalnirea democrat liberalilor de la Brasov. Udrea a fost invitata la sedinta conducerii partidului pentru a-si expune punctul de vedere, sustin sursele citate. Deputatul PDL a declarat intr-o emisiune la Realitatea TV ca Partidul Miscarea Populara va scadea semnificativ scorul electoral al PDL. Declaratia i-a deranjat pe liderii PDL care, de altfel, au avertizat-o in urma cu o saptamana sa nu mai atace partidul, in caz contrar se vor lua masuri impotriva acesteia.

Elena Udrea a demisionat din PDL

Elena Udrea i-a transmis secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, ca a demisionat din partid, potrivit surselor de presa. ---- * Update 18:41 Elena Udrea s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, dupa ce a demisionat din PDL.

Surse: Deputatul Elena Udrea a demisionat din PDL si va pleca la PMP

UPDATE 15:54 Elena Udrea ar urma sa faca parte din Partidul Miscarea Populara, spun surse politice citate de Mediafax. Anterior, aceste surse au declarat ca deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic.

Elena Udrea anunta oficial intrarea in PMP: Aleg sa raman intr-o echipa. Democrat-liberalii s-au dezis de Traian Basescu (VIDEO)

Elena Udrea a confirmat demisia din PDLsi alaturarea grupului Partidul Miscarea Populara. Aleg, dupa 10 ani de politica, sa raman intr-o echipa, acum 10 ani, ma alaturam unui frumos proiect de.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )