Libnet.ro
UNICEF

01:05

Funeriu confirma inscrierea in Partidul Miscarea Populara si spune ca va candida la europarlamentare

Antena3 Antena3,
Funeriu confirma inscrierea in Partidul Miscarea Populara si spune ca va candida la europarlamentare

Consilierul prezidential Daniel Funeriu a confirmat, intr-o postare pe o retea de socializare, ca se va inscrie in Partidul Miscarea Populara, dupa ce a fost eliberat din functia de la Cotroceni. A fost. continuă pe Antena3

Partidul Miscarea Populara acuza modul in care premierul a tratat operatiunea de salvare a victimelor accidentului din Apuseni: Ceea ce ati facut, dle Ponta, este echivalentul fugii de la locul accidentului sau al omorului din culpa

Partidul Miscarea Populara isi manifesta, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta, revolta si consternarea fata de modul complet inuman, lipsit de minima responsabilitate, pana la limita indiferentei criminale, cu care seful Guvernului a tratat procesul de salvare a victimelor accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Dorim ca cei vinovati, incepand cu dumneavoastra, sa plateasca pentru vietile Aurei Ion si a lui Adrian Iovan. Comportamentul dumneavoastra nu arata doar un dispret profund pentru viata concetatenilor sai, ci si o veritabila mostra de inconstienta si cinism criminal, sustine PMP in scrisoare.

Badea, dupa demisiile consilierilor de la Cotroceni: Basescu nu vrea sa se elibereze si el si sa se duca la Miscarea Populara?

Presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze si el de la Presedintie si sa se duca la Partidul Miscarea Populara, a comentat Mircea Badea amuzat, marti, dupa ce opt consilieri prezidentiali au.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )