Libnet.ro
UNICEF

07:00

Elena Udrea RAMANE in AREST preventiv

Antena3 Antena3,
Elena Udrea RAMANE in AREST preventiv

Update 21. 17 - Elena Udrea va ramane in arest preventiv, au decis, joi seara, magistratii Curtii supreme. Contestatia fostului ministru al Turismului in dosarul Gala Bute a fost respinsa ca fiind. continuă pe Antena3

Elena Udrea ramane in arest

Elena Udrea va fi cercetata in continuare in stare de arest preventiv in dosarul Gala Bute, a decis, joi, Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit Agerpres. Curtea Suprema i-a respins Elenei Udrea o contestatie fata de decizia instantei din 10 aprilie, prin care i s-a respins o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar. Decizia instantei este definitiva.

Decizie definitiva iCCJ: Elena Udrea ramane in arest

UPDATE: Elena Udrea va fi cercetata in continuare in stare de arest preventiv in dosarul Gala Bute, a decis, joi, inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit Agerpres.

Elena Udrea ramane in arest: Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi seara ca Elena Udrea va ramane in continuare in arest preventiv, informeaza B1 TV. Decizia Curtii Supreme este definitiva. Magistratii au respins contestatia.

Ce mananca Elena Udrea in arest

Elena Udrea se afla de aproape doua luni in Arestul Capitalei, iar surse apropiate sustin ca in tot acest timp fostul ministru a apelat la mancarea gatita si adusa de mama ei in timpul programului de vizite. Iata ce anume.

Horia Georgescu afla, marti, daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla, marti, daca ramane in arest preventiv. Judecatorii instantei supreme vor analiza masurile preventive pentru toti cei 12 inculpati, unii plasati in arest, altii sub control judiciar, si vor decide daca le mentin sau le modifica.

Horia Georgescu afla azi daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv. Judecatorii vor analiza azi toate dosarele celor 12 inculpati ai aceluiasi dosar si vor.

Horia Georgescu afla daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv, el fiind adus la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie in jurul orei 9.

Elena Udrea, inca o incercare de a scapa din arest. Cererea va fi judecata astazi

Protejata fostului presedinte mai face o incercare de a scapa de arest. Elena Udrea a depus o noua contestatie la decizia instantei supreme de a respinge cererea de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o.

Elena Udrea contesta decizia instantei de a respinge cererea de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda: Decizia care va fi luata de iCCJ va fi definitiva

Elena Udrea face o noua incercare de a scapa de arest. Fostul ministru a depus o noua contestatie la decizia instantei supreme de a respinge cererea de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai.

Elena Udrea, o noua incercare sa scape de arest

Fosta ministra Elena Udrea a depus, miercuri, o noua contestatie la decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie de a respinge cererea de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai blanda, informeaza B1 Tv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )