Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Elena Udrea: Victor Ponta, la mana baronilor locali. Este mai interesat de pomeni electorale

B1 B1,
Elena Udrea: Victor Ponta, la mana baronilor locali. Este mai interesat de pomeni electorale

Victor Ponta este mai interesat de pomeni electorale, decat de crearea de locuri de munca pentru tineri, atrage atentia candidatul PMP la presedintie, Elena Udrea. Ea crede ca somajul din randul tinerilor se. continuă pe B1

Udrea: Victor Ponta, la mana baronilor locali

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, sambata, ca Victor Ponta este mai interesat de pomeni electorale, decat de crearea de locuri de munca pentru tineri, atrage atentia candidatul PMP la presedintie, Elena Udrea. Ea crede ca somajul din randul tinerilor se datoreaza lipsei de interes, dar si incompetentiei actualului guvern. Elena Udrea l-a acuzat pe premier ca se lasa manipulat de baronii PSD din teritoriu, informeaza B1tv.

Udrea: Victor Ponta nu sprijina tinerii pentru ca acestia nu voteaza cu el

Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca nu este interesat sa sprijine tinerii pentru ca acestia nu il voteaza si ca nu ofera solutii pentru a gasi locuri de munca pentru acestia.

Klaus Iohannis catre Victor Ponta: Noi stim care este interesul Romaniei si nu ne vom face de minune

Victor Ponta le-a transmis, joi, o scrisoare presedintilor principalelor partide politice prin care le solicita sa sprijine candidatul Romaniei pentru portofoliul de comisar european pentru Politica Regionala, Corina Cretu.

Elena Udrea sustine ca Victor Ponta nu sprijina tinerii pentru ca acestia nu voteaza cu el

Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca nu este interesat sa sprijine tinerii pentru ca acestia nu il voteaza si ca nu ofera solutii pentru a gasi locuri de munca pentru acestia.

FOTO Incidentele congresului PSD de la Alba Iulia.Prezidentiabilul Victor Ponta si anul 2018

Presedintele PSD, Victor Ponta, a venit vineri, 12 septembrie 2014, la Alba Iulia pentru a cauta cele peste 5 milioane de voturi care il despart de functia de presedinte al Romaniei. Cel putin asa a afirmat mana sa dreapta din partid si de la Guvern, vicepremierul Liviu Dragnea. PSD a incercat sa arate prin Congresul National de la Alba Iulia ca este un partid mamut care nu ar avea cum sa piarda cea mai importanta functe din stat.

Traian Basescu, oficial in campanie pentru Elena Udrea

Traian Basescu a inceput oficial campania electorala pentru Elena Udrea. Presedintele forteaza o noua suspendare si se afiseaza la actiunile polilitice ale Elenei Udrea. De la tribuna PMP,.

PSD o prefera pe Elena Udrea in turul doi

PSD o prefera pe Elena Udrea in turul doi al alegerilor prezidentiale. Cel putin asa da de inteles Miron Mitrea, care spune ca ar fi fericit daca Elena Udrea sa ajunga in turul al doilea. Informatia.

Elena Udrea, silueta de vis cu mici si bere! Afla cum se mentine in forma!

Elena Udrea afiseaza o silueta de vis pentru o femeie care are 40 de ani, iar candidatul la Presedintia Romaniei afirma ca se mentine in forma urmand o dieta bazate pe produse romanesti. Elena Udrea arata de vis consumand. mici si bere.

Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie. La randul sau, premierul a lansat, sambata, un apel la Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala, adaugand ca Iohannis este ultimul om care poate sa vorbeasca despre scoala si ca in scoala lucreaza profesori care nu fac averi din meditatii, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Romania este afectata de sanctiunile impuse Rusiei, dar este un pret care merita platit

Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania este afectata de sanctiunile impuse Federatiei Ruse, asemenea intregii Europe, dar este un pret care merita platit, deoarece este vorba de un angajament cu privire la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )