Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, oficial in campanie pentru Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, oficial in campanie pentru Elena Udrea

Traian Basescu a inceput oficial campania electorala pentru Elena Udrea. Presedintele forteaza o noua suspendare si se afiseaza la actiunile polilitice ale Elenei Udrea. De la tribuna PMP,. continuă pe Antena3

Miscarea olimpica romaneasca a celebrat 100 de ani de existenta. Traian Basescu: Va multumesc pentru gloria pe care ati adus-o Romaniei!

In prezenta presedintelui Romaniei, Traian Basescu, a presedintelui CIO, Thomas Bach si a presedintelui Comitetelor Olimpice Europene, Patrick Hickey, COSR a celebrat vineri seara, la Ateneul Roman, 100 de ani de olimpism in Romania.

Cum isi bate joc Traian Basescu de alegatorii sai

Presedintele Traian Basescu a prezentat, marti seara, la B1 TV o realitate necunoscuta alegatorilor sai, cati mai are: toate, dar absolut toate figurile dreptei put a hoit, numai Elena Udrea miroase a trandafiri. Iohannis, Macovei, Blaga, Predoiu, toti prezinta carente, ridica probleme si se dovedesc azi tot ce poate fi mai rau in politica, in schimb Udrea face cat Iohannis si Ponta la un loc. Daca glumele astea proaste le spunea Ponta la Antena 3 publicului pesedist, nu era nici o problema. Acolo nu se asteapta nimeni la logica, coerenta, bun simt etc. Acolo poti spune azi ca Antonescu si Iohannis sunt viitorul tarii, iar maine sa tarasti cu ei pe jos, ca guppy a uitat demult si cum il cheama.

Cine este singura persoana DEMNA sa ii ia locul lui Traian Basescu, la Cotroceni: N-as fi protejat-o vreme de 10 ani

Elena Udrea este singura persoana demna sa-i ia locul. Presedintele a recunoscut astfel dragostea sa politica pentru blonda de la Cotroceni, despre care spune ca are multe calitati, altfel nu ar fi.

Presedintele Traian Basescu INSTIGA la proteste in fata Guvernului

Seful statului instiga la proteste in fata Guvernului! Traian Basescu i-a indemnat pe tinerii din partidul Elenei Udrea sa iasa in strada, sa se revolte impotriva lipsei de locuri de munca si sa organizeze.

PSD nu sustine initiativa lui Tariceanu de suspendare a presedintelui Traian Basescu

PSD nu sustine initiativa lui Calin Popescu Tariceanu, de suspendare a presedintelui Traian Basescu, sa nu-i dea motiv lui Traian Basescu sa fie in campanie electorala. in interiorul PSD se.

Elena Udrea, silueta de vis cu mici si bere! Afla cum se mentine in forma!

Elena Udrea afiseaza o silueta de vis pentru o femeie care are 40 de ani, iar candidatul la Presedintia Romaniei afirma ca se mentine in forma urmand o dieta bazate pe produse romanesti. Elena Udrea arata de vis consumand. mici si bere.

Elena Udrea sustine ca Victor Ponta nu sprijina tinerii pentru ca acestia nu voteaza cu el

Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca nu este interesat sa sprijine tinerii pentru ca acestia nu il voteaza si ca nu ofera solutii pentru a gasi locuri de munca pentru acestia.

Elena Udrea: Victor Ponta, la mana baronilor locali. Este mai interesat de pomeni electorale

Victor Ponta este mai interesat de pomeni electorale, decat de crearea de locuri de munca pentru tineri, atrage atentia candidatul PMP la presedintie, Elena Udrea. Ea crede ca somajul din randul tinerilor se.

PSD o prefera pe Elena Udrea in turul doi

PSD o prefera pe Elena Udrea in turul doi al alegerilor prezidentiale. Cel putin asa da de inteles Miron Mitrea, care spune ca ar fi fericit daca Elena Udrea sa ajunga in turul al doilea. Informatia.

Traian Basescu la Scoala de Vara a tineretului PMP: Guvernul a cheltuit zero bani din cele 106 milioane de euro alocate de UE pentru locuri de munca pentru tineri. In locul vostru, as face zilnic proteste la Guvern

Presedintele Traian Basescu, prezent, sambata, la Scoala de Vara a tineretului PMP de la Mamaia, a declarat, in legatura cu somajul in randul tinerilor, ca Guvernul nu a cheltuit niciun ban din cele 106 milioane de euro alocate de Uniunea Europeana Romaniei pentru crearea de locuri de munca pentru tineri. Seful statului a aratat ca acesti bani trebuie cheltuiti in intervalul 2014-2015, in caz contar ei urmand sa fie alocati altor tari. Eu, daca as fi in locul vostru, as face zilnic proteste la Guvern, le-a spus Traian Basescu tinerilor prezenti la Scoala de Vara PMP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )