Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

B1 B1,
Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea. continuă pe B1

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata, vineri dimineata, in arestul central al Politiei Capitalei, de mama sa. Mama Elenei Udrea a venit cu un pachet cu alimente si apa. Fostul ministru a primit, miercuri, mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este acuzata de trafic de influenta. Avocatii Elenei Udrea au contestat decizia de arestare preventiva, contestatia urmand sa se judece in instanta luni.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

CINE a vizitat-o azi pe Elena Udrea in arest. I-a adus apa si o plasa cu imbracaminte

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se afla pentru a treia zi in arest. Desi conditiile din celula nu sunt nici pe departe asemanatoare cu luxul de care era inconjurata, mama Elenei Udrea a venit.

Elena Udrea a cerut la arest sa i se permita sa isi varuiasca celula si sa schimbe mobilierul

Elena Udrea a solicitat, vineri, conducerii Arestului Politiei Capitalei, sa-i permita ca, pe banii ei, sa varuiasca celula in care a fost inchisa, sa vopseasca gratiile si caloriferele, sa schimbe mobilierul si sa tapeteze peretii, potrivit unor surse din Politie.

Ultimul gest facut de Elena Udrea inainte de a merge la inchisoare: A fost la cimitir

Pentru Elena Udrea ultimele zile au fost un adevarat cosmar. Apropiatii fostei prezidentiabile au declarat ca in ultimele clipe de libertate, Elena Udrea a fost alaturi de mama ei, apoi au mers impreuna la.

Elena Udrea a cerut la arest sa i se permita sa isi varuiasca celula si sa schimbe mobilierul

Elena Udrea a solicitat, vineri, conducerii Arestului Politiei Capitalei, sa-i dea voie sa varuiasca celula in care a fost inchisa, sa vopseasca gratiile si caloriferele, sa schimbe mobilierul si sa.

Elena Udrea, primul mesaj dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului. Am incredere ca masura va fi ridicata, probabil luni

Elena Udrea a transmis un prim mesaj, miercuri seara, dupa ce iCCJ a decis arestarea sa pentru 30 de zile in dosarul Microsoft. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta .

FOTOGALERIE. Elena Udrea, in catuse la ICCJ

Deputata Elena Udrea a fost adusa, miercuri, la inalta Curte, unde se judeca cererea procurorilor DNA de arestare preventiva.

VIDEO. UPDATE. Elena Udrea este audiata la DNA

Elena Udrea a fost citata, marti, in jurul pranzului, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Elena Udrea, despre informatiile cu privire la mita pe care ar fi luat-o: Sunt fabulatii. Nu am pretins niciodata nimic nimanui

Elena Udrea a scris pe pagina sa de Facebook, dupa retinerea pentru 30 de zile , ca niciodata nu a pretins nimic de la nimeni. Declaratia vine in contextul in care presa a preluat informatiile din referatul DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )