Libnet.ro
UNICEF

16:30

Elena Udrea, primul mesaj dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului. Am incredere ca masura va fi ridicata, probabil luni

B1 B1,
Elena Udrea, primul mesaj dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului. Am incredere ca masura va fi ridicata, probabil luni

Elena Udrea a transmis un prim mesaj, miercuri seara, dupa ce iCCJ a decis arestarea sa pentru 30 de zile in dosarul Microsoft. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta . continuă pe B1

UPDATE. Elena Udrea la iesirea de la DNA: Poti pune catuse Elenei Udrea dar nu poti pune catuse adevarului

UPDATE:Elena Udrea NUavea catuse la maini cand a ajuns la arestul Politiei Capitalei. ---UPDATE: Elena Udrea a iesit inconjurata de mai multi politisti din sediul DNA. Udrea va fi dusa in arestul.

Reactia Elenei Udrea dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului!

Elena Udrea a fost scoasa din sediul DNA, incatusata si inconjurata de opt jandarmi, ea spunandu-le jurnalistilor la iesire Ce, va asteptati la altceva? si declarand Poti pune catuse Elenei Udrea. Nu poti pune catuse adevarului.

Elena Udrea, citata la DNA, dupa ce hotararile de incuviintare a arestarii au fost publicate in Monitorul Oficial

Elena Udrea a fost citata, marti dimineata, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

VIDEO Elena Udrea, buna pentru arestare. Filmul celei mai lungi nopti

Plenul Camerei Deputatilor a votat, luni noaptea, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a deputatului PMP Elena Udrea. 219 voturi au fost in favoarea cererii de arestare, iar 102 - impotriva. Fostul ministru al Dezvoltarii aproape ca si-a implorat colegii sa nu aprobe arestarea sa.

FOTOGALERIE. Elena Udrea, in catuse la ICCJ

Deputata Elena Udrea a fost adusa, miercuri, la inalta Curte, unde se judeca cererea procurorilor DNA de arestare preventiva.

VIDEO. UPDATE. Elena Udrea este audiata la DNA

Elena Udrea a fost citata, marti, in jurul pranzului, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Elena Udrea: Nu poti pune catuse adevarului! Am incredere ca, in urma apelului, masura arestului preventiv va fi ridicata

Deputatul Elena Udrea a transmis miercuri seara un mesaj pe contul sau de Facebook, in urma dupa decizia iCCJ in care s-a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, in care fostul ministru sustine ca are incredere ca, in urma apelului, aceasta masura va fi ridicata, subliniind ca nu poti pune catuse adevarului.

Elena Udrea a fost ARESTATA pentru 30 de zile

Deputata Elena Udrea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa denuntul lui Dinu Pescariu in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul Microsoft si isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis cererea procurorilor anticoruptie in acest sens. Decizia magistratilor nu este una definitiva si poate fi atacata. De altfel, avocatii Marius Striblea si Alexandru Chiciu au contestat decizia completului de judecata.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Avocatul Elenei Udrea a anuntat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )