Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eleva din Constanta care a scris cel mai bun eseu din Europa, invitata la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Eleva din Constanta care a scris cel mai bun eseu din Europa, invitata la Casa Alba

O eleva din Constanta, care studiaza la Liceul Teoretic International de Informatica, a fost invitata la Casa Alba de la Washington - SUA, fiind laureata unui concurs de eseuri organizat in Statele Unite ale Americii. Eseul scris de Elif Memet a fost desemnat cel mai bun din Europa si al 13-lea la nivel mondial. continuă pe Adevărul

Horia Georgescu: Raportul MCV, cel mai bun din existenta ANI

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a declarat pentru B1TV ca raportul MCV din acest an este cel mai bun din existenta ANI.

Eleva din Constanta invitata la Casa Alba dupa ce a scris cel mai bun eseu din Europa

O eleva din Constanta este invitata la Casa Alba de la Washington SUA). Este vorba de Elif Memet, eleva la Liceul Teoretic International de Informatica, laureata unui concurs de eseuri organizat in Statele Unite ale Americii. Eseul scris de Elif Memet a fost desemnat cel mai bun din Europa si al 13-lea la nivel mondial.

GfK: 2014, cel mai bun de la declansarea crizei pentru increderea romanilor in economie si finante

Anul trecut a fost cel mai bun de la declansarea crizei in ceea ce priveste increderea romanilor in perspectivele financiare si economice, veniturile au fost stabile, iar procentul celor care sustin ca situatia financiara a familiei lor a fost mai dificila decat in 2013 este in scadere, arata GfK in conluziile unui studiu remis azi redactiei.

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, intr-un top TripAdvisor 2015

Hotelul Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Capitala.

Birdman, desemnat cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/ Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), a.

Eleva din Constanta invitata la Casa Alba, in urma castigarii unui concurs de eseuri

O eleva a Liceului Teoretic International de Informatica din Constanta a fost invitata la Casa Alba, in urma castigarii unui concurs international de eseuri, ea ocupand primul loc in Europa, transmite corespondentul Mediafax.

O eleva din Constanta a fost invitata la Casa Alba, in urma castigarii unui concurs de eseuri

O eleva a Liceului Teoretic International de Informatica din Constanta a fost invitata la Casa Alba, in urma castigarii unui concurs international de eseuri, ea ocupand primul loc in Europa, scrie.

Gabriel Oprea despre demisia lui George Maior: SRI a pierdut cel mai bun director

Demisia lui George Maior inseamna finalul celui mai bun mandat pe care l-a avut vreodata un director al unui serviciu de informatii din Romania, afirma ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, vicepremierul pentru securitate nationala. Rolul pe care George Maior l-a avut in procesul de modernizare a Serviciului este recunoscut de toti liderii politici, fie de la Putere, fie din Opozitie, dar si de toti partenerii nostri internationali, apreciaza viceprim-ministrul Gabriel Oprea.

Oprea: SRI a pierdut cel mai bun director

Ministrul de Interne Gabriel Oprea, vicepremierul pentru securitate nationala, considera ca Serviciul Roman de Informatii a pierdut cel mai bun director pe care l-a avut pana in prezent.

Reactia lui Gabriel Oprea la demisia lui Maior: SRI l-a pierdut pe cel mai bun director pe care l-a avut pana acum

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, il lauda pe directorul demisionar al Serviciului Roman de Informatii SRI) si apreciaza, totodata, ca eficacitatea SRI in apararea romanilor a crescut din 2006.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )