Libnet.ro
UNICEF

21:30

Elicopter SMURD prabusit in Republica Moldova. Raed Arafat :Riscurile acestei meserii sunt asumate de noi insa trebuie sa fie reduse la minimum

România Liberă România Liberă,
Elicopter SMURD prabusit in Republica Moldova. Raed Arafat :Riscurile acestei meserii sunt asumate de noi insa trebuie sa fie reduse la minimum

Secretarul de stat Raed Arafat va pleca in republica Moldova. Arafat a transmis condoleante familiilor echipajului. Secretarul de stat spune ca riscurile acestei meserii sunt asumate insa trebuie reduse la minim chiar daca ele niciodata nu pot fi reduse la zero. continuă pe România Liberă

Elicopter SMURD, prabusit in Republica Moldova

Un elicopter SMURD in care se aflau patru persoane s-a prabusit in localitatea Haragas din Cantemir, Republica Moldova. Potrivit ofiterului de presa al DSE, Diana Turcanu, unul dintre membrii echipajului a fost gasit mort, anunta Unimedia, conform.

Imagini surprinse cu elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova cu mai putin de o luna inainte de tragedie

Aparatul de zbor prabusit in Republica Moldova, aflat in dotarea unitatii SMURD Iasi, a fost inregistrat video la inceputul lunii mai.

Primele imagini de la locul prabusirii elicopterului SMURD, din Republica Moldova (FOTO VIDEO)

Primele imagini de la locul prabusirii elicopterului SMURD Iasiau fost date de o televiziune din Republica Moldova. in regiunea respectiva dinapropierea satului Harai, raionul.

Filmul prabusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova

Ministerul de Interne roman a transmis, joi dupa-amiaza, ca la nivelul institutiei este activata clula de criza, in cazul accidentului aviatic din republica Moldova in care a fost implicat un elicopter SMURD din Iasi. Ministrul Petre Toba a decis ca politisti romani sa mearga in R. Moldova pentru a sprijini ancheta. Secretarul de stat Raed Arafat pleaca in Republica Moldova .

Filmul parbusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova

Ministerul de Interne roman a transmis, joi dupa-amiaza, ca la nivelul institutiei este activata clula de criza, in cazul accidentului aviatic din republica Moldova in care a fost implicat un elicopter SMURD din Iasi. Ministrul Petre Toba a decis ca politisti romani sa mearga in R. Moldova pentru a sprijini ancheta. Secretarul de stat Raed Arafat a plecat deja catre locul accidentului.

UPDATE Un elicopter romanesc SMURD s-a prabusit in Republica Moldova, in conditii de ceata / Toate cele patru persoane de la bord si-au pierdut viata

Un elicopter romanesc SMURD cu patru persoane aflate la bord - pilotul, copilotul, un doctor si un asistent medical - s-a prabusit joi in raionul Cantemir din Republica Moldova, in conditii de ceata si ploaie. Toate cele patru persoane au murit in urma impactului cu solul. Elicopterul transportase o batrana la Chisinau si se indrepta spre un alt blonav, o persoana care suferise un accident cardio-vascular, dar s-a prabusit la putin timp dupa decolare. UPDATE 21:40 Procurorul sef al Republicii Moldova: Martorii spun ca motorul s-a oprit in zborUPDATE 20. 30 MAI: Membrii echipajului SMURD decedati in R. Moldova - peste 5 ani experienta pe elicopter.

Imagini socante de la locul prabusirii elicopterului SMURD, in Republica Moldova (FOTO)

Conform informatiilor Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale al MAI,un elicopter SMURD s-a prabusit in apropiere de localitatea Haragis, raionul Cantemir. Acesta avea la bord.

Cine era pilotul avionului care s-a prabusit in Republica Moldova. Politist salvat de acelasi echipaj: Cei care salveaza vieti mor

Comandatul elicopterului SMURD prabusit in Republica Moldova era botosanean. Acesta avea o experinta deosebita si era foarte atasat de pamanturile natale, efectuand zeci de misiuni pentru salvarea botosanenilor. Acelasi echipaj a salvat viata unui politist care a izbucnit in lacrimi la aflarea vestii.

Parchetul Militar a deschis dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD in Republica Moldova

Procurorii de la Sectia Militara a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au deschis un dosar penal pentru a investiga cauzele prabusirii elicopterului SMURD in Republica Mo.

Voicu Socae, copilotul mort in accidentul de la Iasi participase la prima misiune a elicopterului SMURD Galati in Republica Moldova

Voicu Socae este una dintre cele patru victime ale tragediei petrecute astazi, 2 iunie, pe raza localitatii Haragas din Basarabia. Vara trecuta, acesta ridicase de la sol si elicopterul aflat la Punctul de Operare Aeromedicala Galati pentru a se deplasa in Republica Moldova, unde avea loc un exercitiu moldo-austriac.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )