Libnet.ro
UNICEF

00:07

Filmul prabusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Filmul prabusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova

Ministerul de Interne roman a transmis, joi dupa-amiaza, ca la nivelul institutiei este activata clula de criza, in cazul accidentului aviatic din republica Moldova in care a fost implicat un elicopter SMURD din Iasi. Ministrul Petre Toba a decis ca politisti romani sa mearga in R. Moldova pentru a sprijini ancheta. Secretarul de stat Raed Arafat pleaca in Republica Moldova . continuă pe România Liberă

Circumstantele prabusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova si biografia celor patru salvatori disparuti

O noua tragedie aviatica loveste Romania. La un an si jumatate de la prabusirea unui elicopter SMURD in Lacul Siutghiol, soldata cu moartea tuturor membrilor echipajului, o tragedie similara indoliaza medicina de urgenta. Un alt elicopter salvator s-a prabusit in Republica Moldova, toti cei patru membri ai echipajului cazand la datorie.

Filmul parbusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova

Ministerul de Interne roman a transmis, joi dupa-amiaza, ca la nivelul institutiei este activata clula de criza, in cazul accidentului aviatic din republica Moldova in care a fost implicat un elicopter SMURD din Iasi. Ministrul Petre Toba a decis ca politisti romani sa mearga in R. Moldova pentru a sprijini ancheta. Secretarul de stat Raed Arafat a plecat deja catre locul accidentului.

Primele imagini de la locul prabusirii elicopterului SMURD, din Republica Moldova (FOTO VIDEO)

Primele imagini de la locul prabusirii elicopterului SMURD Iasiau fost date de o televiziune din Republica Moldova. in regiunea respectiva dinapropierea satului Harai, raionul.

Imagini socante de la locul prabusirii elicopterului SMURD, in Republica Moldova (FOTO)

Conform informatiilor Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale al MAI,un elicopter SMURD s-a prabusit in apropiere de localitatea Haragis, raionul Cantemir. Acesta avea la bord.

Cauzele prabusirii elicopterului SMURD. Cele trei ipoteze

Exista trei ipoteze privind cauzele prabusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova, acestea fiind vremea rea, eroare de pilotaj sau defectiune tehnica, a declarat fostul director pentru securitate.

in cat timp a ajuns Ambulanta la locul prabusirii elicopterului SMURD

Patru persoane au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit, in jurul orei 14. 15, intr-o localitate din raionul Cantemir din Republica Moldova. La bordul elicopterului se afla un echipaj format.

Procuratura Generala a Republicii Moldova s-a autosesizat in urma prabusirii elicopterului SMURD si a deschis un dosar penal

Procuratura Generala a Republicii Moldova s-a autosesizat in urma accidentului aviatic a elicopterului SMURD si a pornit urmarirea penala pentru incalcarea regulilor de securitate a circulatiei sau de exploatare a transportului aerian, care au provocat urmari grave, relateaza Publika. md.

Parchetul Militar a deschis dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD in Republica Moldova

Procurorii de la Sectia Militara a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au deschis un dosar penal pentru a investiga cauzele prabusirii elicopterului SMURD in Republica Mo.

VIDEO Ultima misiune a elicopterului SMURD ce s-a prabusit in R. Moldova

Ultima misiune a elicopterului SMURD prabusit in Republica Moldova a fost transportul unei femei de 85 de ani din Vulcanesti pana la Chisinau.

Anuntul facut de MAI, dupa prabusirea elicopterului SMURD. Raed Arafat se va deplasa in Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca patru persoane au decedat in urma prabusirii unui elicopter SMURD in zona raionului Cantemir, localitatea Haragas din Republica Moldova, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )