Libnet.ro
UNICEF

09:15

Elicopterele SMURD zboara din nou, dupa 11 zile in care au fost tinute la sol

Antena3 Antena3,
Elicopterele SMURD zboara din nou, dupa 11 zile in care au fost tinute la sol

Elicopterele SMURD zboara din nou, dupa 11 zile in care au fost tinute la sol, in urma tragediei de la Siutghiol. Corespondentul Antena 3, Sonia Simionov, a explicat ca, incepand de miercuri, 25. continuă pe Antena3

Elicopterele SMURD au din nou permis sa zboare. Elicopterul prabusit la Siutghiol nu a avut defectiuni tehnice

Elicopterele SMURD au primit permis sa reia activitatea dupa ce accidentul de la Siutghiol a dus la oprirea zborurilor si verificarea tuturor aeronavelor, transmite MAI, citat de Agerpres. Activitatea a fost reluata din Bucuresti, Targu-Mures, Iasi, Galati, Craiova si Arad, exceptie facand punctul din Constanta.

Ce cadou! Jemma Kidd, din nou mama inainte de Craciun

Categoric si-a oferit cel mai frumos cadou de Craciun. Jemma Kidd, model transformat in mogul al unui brand de cosmetice si sora supermodelului Jodie Kidd, a devenit din nou mamica, dupa ce a adus pe lume un.

Elicopterele SMURD, reintra in actiune

Uregentele medicale sunt din nou preluate de elictopterele SMURD, incepand cu ziua de Craciun, dupa o suspendare de zece zile a activitatii acestora, ca masura de siguranta, in urma accidentului aviatic de la Siutghiol.

Elicopterele SMURD reintra in actiune

Uregentele medicale sunt din nou preluate de elictopterele SMURD, incepand cu ziua de Craciun, dupa o suspendare de zece zile a activitatii acestora, ca masura de siguranta, in urma accidentului aviatic de la Siutghiol.

Elicopterele SMURD si-au reluat activitatea. Arafat: Nu exista motive tehnice pentru a le pastra la sol (VIDEO)

Elicopterele SMURD pot zbura din nou. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp de Ministerul de Interne. Decizia a fost luata de viceprim-ministrul pentru securitate nationala, Gabriel Oprea. Astfel, toate.

PRIMA imagine din drona, dupa prabusirea elicopterului SMURD

Prima imagine din drona care a filmat tragedia aviatica de pe lacul Siutghiol a fost facuta publica. in cursul zilei Adevarul a anuntat ca vor fi prezentate mai multe imagini. Deocamdata exista doar.

Scandal in familia Becali: Gigi din nou la cutite cu Giovanni

Cei doi veri Becali care au stat multi ani certati din cauza fotbalului au ajuns sa se invrajbeasca din nou, de acesta data dupa gratii, din cauza unui transfer realizat de Steaua in vara acestui an.

Kelly Brook, din nou in bratele lui David Mcintosh

Nu pot sta departe unul de celalalt si pace. Despre Kelly Brook se zvoneste ca s-a impacat din nou cu fostul ei logodnic, David Mcintosh.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este din nou TATA

Calin Popescu Tariceanu este din nou tata. Sotia lui a adus pe lume un baietel, al treilea baiat al Presedintele Senatului, care are 62 de ani, are un baietel, acesta fiind al treilea copil al politicianului.

Rusia ameninta din nou cu oprirea gazelor spre Ucraina. Care e principala cerinta

Rusia a avertizat marti ca va intrerupe din nou livrarile de gaze catre Ucraina daca autoritatile de la Kiev nu achita Gazprom suma de 1,65 miliarde de dolari pana la finele anului, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )