Libnet.ro
UNICEF

13:00

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este din nou TATA

Antena3 Antena3,
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este din nou TATA

Calin Popescu Tariceanu este din nou tata. Sotia lui a adus pe lume un baietel, al treilea baiat al Presedintele Senatului, care are 62 de ani, are un baietel, acesta fiind al treilea copil al politicianului. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, tata pentru a 3-a oara la 63 de ani

Presedintele Senatului,Calin Popescu Tariceanu, a devenit tata de baiat pentru a treia oara. Tariceanu, care va implini in 14 ianuarie 63 de ani, este la a cincea casatorie. Vestea a fost data intr-o.

Tariceanu, tata pentru a treia oara

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a devenit marti tatal unui baietel, acesta fiind cel de-al treilea copil al sau. Colegii din Partidul Liberal Reformator i-au transmis felicitari pe Facebook .

Rusia ameninta din nou cu oprirea gazelor spre Ucraina. Care e principala cerinta

Rusia a avertizat marti ca va intrerupe din nou livrarile de gaze catre Ucraina daca autoritatile de la Kiev nu achita Gazprom suma de 1,65 miliarde de dolari pana la finele anului, informeaza Mediafax.

Scandal in familia Becali: Gigi din nou la cutite cu Giovanni

Cei doi veri Becali care au stat multi ani certati din cauza fotbalului au ajuns sa se invrajbeasca din nou, de acesta data dupa gratii, din cauza unui transfer realizat de Steaua in vara acestui an.

Ce cadou! Jemma Kidd, din nou mama inainte de Craciun

Categoric si-a oferit cel mai frumos cadou de Craciun. Jemma Kidd, model transformat in mogul al unui brand de cosmetice si sora supermodelului Jodie Kidd, a devenit din nou mamica, dupa ce a adus pe lume un.

UPDATE. Seful statului l-a decorat pe presedintele AFDPR, Octab Bjoza. Cine este si ce a patimit primul roman decorat de Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va decora, luni de la ora 16:00, pe presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania AFDPR), Octab Bjoza.

Seful statului il decoreaza pe presedintele AFDPR, Octab Bjoza. Cine este si ce a patimit primul roman decorat de Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va decora, luni de la ora 16:00, pe presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania AFDPR), Octab Bjoza.

Printesa Madeleine a Suediei, din nou insarcinata

Vesti bune si in familia regala! Printesa Madeleine a Suediei este insarcinata cu cel de-al doilea copil, la doar 10 luni dupa ce a adus pe lume o fetita.

Dupa nunta, copil! Ashlee Simpson, din nou insarcinata?

Surprize peste surprize pentru Ashlee Simpson. Vedeta din Al saptelea cer, care s-a casatorit in luna august cu Evan Ross, fiul legendarei Diana Ross, este insarcinata.

Fost ministru al Muncii: Ponta minte din nou

PNL condamna modul in care Guvernul PSD manipuleaza opinia publica, prin acuzatiile pe care le aduce ca urmare a contestarii de catre grupurile parlamentare ale PNL si PDL din Camera Deputatilor si Senat a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )