Libnet.ro
UNICEF

06:30

Elina Svitolina incepe cu dreptul cursa de aparare a titlului

Online Sport Online Sport,
Elina Svitolina incepe cu dreptul cursa de aparare a titlului

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina a debutat cu o victorie, luni, in grupa din care face parte si Simona Halep la Turneul Campioanelor. continuă pe Online Sport

TURNEUL CAMPIOANELOR. Elina Svitolina, victorie in fata Karolinei Pliskova, in grupa Simonei Halep

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina 25 de ani si locul 8 WTA)a invins-o, luni, pe cehoaica Karolina Pliskova 27 de ani, locul 2 WTA), cu 7-6 12), 6-4, luni,in primul meci din Grupa Violet a.

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina, debut perfect

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia) cu 7-6 12), .

Duel de cinci stele pentru Simona Halep, in urmatoarea partida de la Turneul Campioanelor: Sportiva noastra isi disputa sefia Grupei Violet cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului

Simona Halep o va infrunta, miercuri, la ora 12. 30, pe ucraineana Elina Svitolina, pentru sefia Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, in conditiile in care ambele tenismene au debutat perfect la Shenzen,.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa cu Bianca Andreescu, Karolina Pliskova si Elina Svitolina

La Shenzhen a avut loc vineri tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie), iar Simona Halep face parte din Grupa Violet alaturi de Karolina Pliskova, Bianca Andreescu si Elina Svitolina.

Simona Halep, in grupa cu Bianca Andreescu, Karolina Pliskova si Elina Svitolina, la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost repartizata in Grupa Violet a Turneului Campioanelor WTA Finals), care va avea loc la Shenzhen China), in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie, alaturi de.

Turneul Campioanelor: Victoria perseverentei - Elina Svitolina a trecut de Karolina Pliskova (7-6, 6-4)

Karolina Pliskova a avut doar franturi de evolutie buna contra Elinei Svitolina, sportiva din Cehia reusind sa se saboteze cu executii neinspirate in momentele importante ale partidei din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Elina si-a vazut de treaba, a alergat foarte mult, nu a facut lucruri neaparat fantastice, insa a reusit sa returneze constant o minge in plus. Strategia a dat roade, iar campioana en-titre s-a impus in doua seturi, scor 7-612), 6-4.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )