Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ellie Goulding a lansat videoclipul piesei How Long Will I Love You!

Devorator Monden Devorator Monden,
Ellie Goulding a lansat videoclipul piesei How Long Will I Love You!

Talentata cantareata britanica nu sta o clipa locului si isi promoveaza continuu editia relansata a albumului Halcyon, intitulata Halcyon Days, care a fost lansata pe 26 august. Pentru a-i spori succesul Ellie Goulding a lansat ca single promotional un nou track de pe album, intitulat How Long Will I Love You. Compusa de catre Mike . continuă pe Devorator Monden

HOT! Ariana Grande a lansat videoclipul piesei Baby I!

Tanara cantareata americana ne incanta cu clipul celui mai nou single al sau, Baby I, extras de pe albumul sau de debut, Yours Truly. In urma cu cateva zile artista a postat online un teaser al acestui videoclip. Baby I este o piesa pop de vara care aduce foarte mult aminte de stilul abordat de .

Cassie a lansat videoclipul piesei I Know What You Want!

Tanara cantareata americana continua sa isi promoveze primul mixtape din cariera, RockaByeBaby, prin lansarea unui nou single, I Know What You Want, al carui videoclip a avut premiera pe cinci septembrie. In cadrul clipului artistic, Cassie apare purtand cateva tinute foarte sexy care ii pun formele in evidenta, fiind inconjurata de doi domni chipesi pe .

Katy Perry este regina junglei in videoclipul piesei Roar!

KatyCats, asteptarea a luat sfarsit! Artista voastra preferata a lansat in sfarsit videoclipul celui mai nou single al sau, Roar, pentru care Katy Perry se transforma in regina junglei. Katy Perry si partenerul sau din clip se trezesc si isi dau seama ca avionul in care se aflau s-a prabusit si au nimerit intr-o jungla.

HOT! Anda Adam ofera cateva fragmente din videoclipul piesei Daca ar fi !

Anda Adam revine cu un nou videoclip la aproape un an de cand a lansat precedentul hit, AMO. Fanii artistei au azi ocazia sa urmareasca, in premiera, primele imagini din noul clip, Daca ar fi, o noua colaborare a solistei cu echipa HaHaHa Production. Pentru Daca ar fi, Anda Adam a filmat alaturi de echipa .

Eminem a filmat videoclipul piesei Berzerk! Vezi aici un scurt teaser!

Luni, noua septembrie, asteptarea va lua sfarsit! Celebrul rapper va lansa clipul single-ului sau de revenire, intitulat Berzerk, piesa ajungand deja pe locul trei in Billboard Hot 100. Eminem a filmat zilele acestea videoclipul piesei in cadrul caruia apare si legendarul producator Rick Rubin, unul dintre cei implicati in realizarea viitorului album al artistului, The .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )