Libnet.ro
UNICEF

08:16

Eminem a filmat videoclipul piesei Berzerk! Vezi aici un scurt teaser!

Devorator Monden Devorator Monden,
Eminem a filmat videoclipul piesei Berzerk! Vezi aici un scurt teaser!

Luni, noua septembrie, asteptarea va lua sfarsit! Celebrul rapper va lansa clipul single-ului sau de revenire, intitulat Berzerk, piesa ajungand deja pe locul trei in Billboard Hot 100. Eminem a filmat zilele acestea videoclipul piesei in cadrul caruia apare si legendarul producator Rick Rubin, unul dintre cei implicati in realizarea viitorului album al artistului, The . continuă pe Devorator Monden

Alex Gaudino si Nicole Scherzinger au lansat videoclipul piesei Missing You!

DJ-ul italian si fosta membra a formatiei Pussycat Dolls revin in atentia noastra cu o noua piesa, Missing You, o colaborare ce este inclusa pe ultimul album lansat de Alex Gaudino, Doctor Love. Pentru acest single, cei doi artisti au filmat si un clip a carui premiera a avut loc pe patru septembrie. Dansul, muzica .

Miley Cyrus filmeaza clipul piesei Wrecking Ball! Vezi aici o fotografie teaser!

Fosta vedeta Disney nu sta o clipa locului si isi promoveaza prin orice mijloace viitorul material de studio, BANGERZ. Dupa lansarea clipului piesei We Cant Stop, show-ul erotic alaturi de Robin Thicke de la MTV VMA 2013 si nenumarate sedinte foto incendiare, Miley Cyrus va reveni din nou in atentia noastra cu clipul noii sale .

Katy Perry este regina junglei in videoclipul piesei Roar!

KatyCats, asteptarea a luat sfarsit! Artista voastra preferata a lansat in sfarsit videoclipul celui mai nou single al sau, Roar, pentru care Katy Perry se transforma in regina junglei. Katy Perry si partenerul sau din clip se trezesc si isi dau seama ca avionul in care se aflau s-a prabusit si au nimerit intr-o jungla.

BtoB revin cu videoclipul piesei Thriller!

Un nou single, un nou clip si un nou EP! Acestea sunt surprizele pregatite de membrii formatiei BtoB pentru fanii lor. Thriller este primul single extras de pe EP-ul cu acelasi nume, al treilea din cariera formatiei, care va fi lansat pe noua septembrie. Clipul piesei Thriller a avut premiera pe patru septembrie pe contul .

HOT! Ariana Grande a lansat videoclipul piesei Baby I!

Tanara cantareata americana ne incanta cu clipul celui mai nou single al sau, Baby I, extras de pe albumul sau de debut, Yours Truly. In urma cu cateva zile artista a postat online un teaser al acestui videoclip. Baby I este o piesa pop de vara care aduce foarte mult aminte de stilul abordat de .

Cassie a lansat videoclipul piesei I Know What You Want!

Tanara cantareata americana continua sa isi promoveze primul mixtape din cariera, RockaByeBaby, prin lansarea unui nou single, I Know What You Want, al carui videoclip a avut premiera pe cinci septembrie. In cadrul clipului artistic, Cassie apare purtand cateva tinute foarte sexy care ii pun formele in evidenta, fiind inconjurata de doi domni chipesi pe .

HOT! Sore a filmat videoclipul single-ului Bad Boy is Back

Sore a filmat vinerea trecuta un nou clip, pentru piesa Bad Boy is Back, interpretata impreuna cu Dorian, un tanar rapper talentat, care a lansat deja doua piese de succes si pregateste alte proiecte muzicale inedite. Asa cum si-a obisnuit fanii, Sore a filmat un videoclip incendiar si nonconformist, in regia lui Iulian Moga! Bad .

Ed Sheeran are planuri marete pentru viitor! Vezi aici ce si-a propus artistul!

Tanarul artist britanic lucreaza intens in aceasta perioada la cel de-al doilea material de studio din cariera. Ed Sheeran a debutat in muzica in 2011 cu albumul +. Ca treaba sa mearga ca pe roate si sa rezulte un album care sa sparga topurile, Ed l-a cooptat in echipa sa de productie si inregistrare pe .

Katy Perry ne prezinta coperta si tracklistul albumului Prism! Vezi aici ce alte detalii a mai dezvaluit artista!

Dupa o indelunga asteptare si multe zvonuri, fanii cantaretei americane au de ce sa fie bucurosi! Artista lor preferata tocmai a dat publicitatii coperta si tracklistul viitorului sau material de studio, Prism, care va fi lansat pe 22 octombrie. Coperta a fost prezentata in cadrul emisiunii Good Morning America din data de sase septembrie, iar .

Nominalizari Q Awards 2013. Vezi aici ce artisti au sanse sa castige un trofeu!

Q Awards este o gala muzicala anuala organizata de catre revista de muzica Q care apare lunar in Marea Britanie. Anul acesta cea de-a 15-a editie a galei va avea loc pe 21 octombrie in Londra, acum putin timp fiind dezvaluita si lista artistilor nominalizati. Veteranul David Bowie conduce topul cu sase nominalizari, urmat fiind .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )