Libnet.ro
UNICEF

10:00

Elvetia acorda 2,15 milioane franci pentru combaterea spalarii banilor in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elvetia acorda 2,15 milioane franci pentru combaterea spalarii banilor in Romania

Elvetia a acordat Romaniei o finantare nerambursabila de 2,15 milioane de franci elvetieni pentru un proiect vizand combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului. continuă pe Ziarul Bursa

INUNDATII. Guvernul aloca 15 milioane lei pentru diguri si materiale pentru case

Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii august, au anuntat premierul Ponta si vicepremierul Dragnea, aflati in statul Beiu din Teleorman, potrivit Mediafax.

Elvetia ne da 2,5 milioane de franci pentru combaterea spalarii banilor

Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor va primi de la Elvetia fonduri nerambursabile de 2,5 milioane de franci elvetieni pentru achizitia de soft si hardware necesar analizei financiare de specialitate, precum si pentru pregatire profesionala.

Elvetia finanteaza Romania cu 2,5 milioane de franci pentru combaterea spalarii banilor

Elvetia va acorda Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor fonduri nerambursabile de 2,5 milioane franci elvetieni pentru achizitia de soft si hardware necesar analizei financiare de specialitate, precum si pentru pregatire.

Elvetia finanteaza Romania cu 2,5 milioane de franci elvetieni pentru combaterea spalarii banilor

Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor va primi de la Elvetia fonduri nerambursabile de 2,5 milioane de franci elvetieni pentru achizitia de soft si hardware necesar analizei financiare de specialitate, precum si pentru pregatire profesionala, potrivit Mediafax.

Grecia organizeaza o tombola a bonurilor fiscale pentru combaterea evaziunii: Premiile constau in masini de lux

Grecia va organiza o tombola la care populatia va putea participa cu bonurile fiscale primite pentru cumparaturi, premiile urmand sa includa mai multe masini de lux, printre care zece , precum si mai.

Nuclearelectrica vrea sa vanda electricitate de aproape 15 milioane euro

Compania de stat Nuclearelectrica SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din tara, a pus in vanzare pe bursa de electricitate OPCOM energie in valoare de 66 milioane de lei 14,8 milioane de euro),.

Guvernul aloca 15 milioane lei pentru sistematizarea de rauri in Teleorman si materiale pentru case

Guvernul a decisa sa aloce 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice pentru raurile Vedea si Teleormanul. Proiectul urmeaza sa fie finalizat pana la sfarsitul lui august, au anuntat premierul Ponta si vicepremierul Dragnea.

UPDATE Guvernul va aloca 15 milioane de lei pentru un dig in Teleorman. Oficialii promit ca lucrarea va fi gata pana la sfarsitul lunii august

Guvernul va aloca bani pentru construirea unui dig care sa protejeze zone din judetul Teleorman de alte inundatii, autoritatile locale promitand ca, daca fondurile sunt acordate, constructia va fi finalizata pana in luna august. UPDATE Intrebat despre ce suma este vorba, premierul Victor Ponta a precizat ca vor fi alocati 15 milioane de lei. Cat e necesar, atat o sa alocam, a spus el.

MFE: Fonduri POSDRU de pana la 17 milioane de lei pentru cooperative si fundatii, in vederea ocuparii fortei de munca

Finantari de pana la 17 milioane de lei, din fonduri europene, vor putea fi accesate pentru infiintarea de cooperative sau fundatii, in vederea ocuparii fortei de munca si integrarii persoanelor vulnerabile pe piata muncii, potrivit unei scheme de minimis lansate marti in consultare publica de catre Ministerul Fondurilor Europene MFE).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )