Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nuclearelectrica vrea sa vanda electricitate de aproape 15 milioane euro

Antena3 Antena3,
Nuclearelectrica vrea sa vanda electricitate de aproape 15 milioane euro

Compania de stat Nuclearelectrica SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din tara, a pus in vanzare pe bursa de electricitate OPCOM energie in valoare de 66 milioane de lei 14,8 milioane de euro),. continuă pe Antena3

Nuclearelectrica vrea sa vanda electricitate de 15 mil. euro pe OPCOM

Compania de stat Nuclearelectrica SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din tara, a pus in vanzare pe bursa de electricitate OPCOM energie in valoare de 66 milioane de lei 14,8 milioane de euro).

Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania

Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va realiza in 2014 in Romania va totaliza aproximativ 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut. Unul dintre contracte vizeaza o noua fabrica, unde va fi relocata activitatea Aversa.

Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania

Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va realiza in 2014 in Romania va totaliza circa 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut, unul dintre contracte vizand o noua fabrica, unde va fi relocata activitatea Aversa, potrivit surselor din presa.

INUNDATII. Guvernul aloca 15 milioane lei pentru diguri si materiale pentru case

Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii august, au anuntat premierul Ponta si vicepremierul Dragnea, aflati in statul Beiu din Teleorman, potrivit Mediafax.

Elvetia acorda 2,15 milioane franci pentru combaterea spalarii banilor in Romania

Elvetia a acordat Romaniei o finantare nerambursabila de 2,15 milioane de franci elvetieni pentru un proiect vizand combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului.

CJ Alba mizeaza pe fonduri europene pentru domeniul schiabil de 30 de milioane de euro din Muntii Sebesului

Consiliul Judetean Alba nu renunta la planurile privind dezvoltarea, in urmatorii ani, a un domeniu schiabil in Muntii Sebesului, la Poarta Raiului, o investitie estimata la 32 de milioane de euro. Cea mai plauzibila sursa a finantarii investitiei sunt fondurile europene.

in primele zile ale lunii aprilie, rezervele valutare ale Moldovei s-au majorat cu aproape 20 milioane de dolari

Dupa ce in primele trei luni ale acestui an activele oficiale de rezerva au inregistrat o scadere cu peste 93 de milioane de dolari, in 11 zile ale lunii aprilie acestea au crescut cu 19,6 milioane de dolari, anunta Banca Nationala a Moldovei BNM).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )