Libnet.ro
UNICEF

16:30

eMag investeste in IT: 1,7 milioane de euro pentru proiectele uneia dintre companiile de succes

Adevărul Adevărul,
eMag investeste in IT: 1,7 milioane de euro pentru proiectele uneia dintre companiile de succes

Desi piata de software din Romania inseamna, in mare parte, outsourcing, sunt cateva companii care s-au remarcat prin dezvoltare. Zitec e una dintre ele. Acum, are parte si de sustinere din partea eMag. continuă pe Adevărul

Guverul aloca 120 milioane euro pentru producatorii agricoli din domeniul vegetal

Producatorii agricoli din sectorul vegetal vor beneficia de sprijin financiar pentru culturile amplasate pe teren arabil, pentru anul de plata 2016, dupa ce Guvernul a stabilit astazi cuantumul si plafonul ajutorului national tranzitoriu ANT1.

Fantoma 'eRomania' revine: Ministerul Comunicatiilor vrea sa plateasca 2,5 milioane euro pe o strategie cu acelasi nume, plus alte studii si servicii de formare

Elaborarea unei propuneri 'eRomania' de politica publica in domeniul e-guvernarii este una dintre cerintele unui contract cu o valoare estimata la aproape 2,5 milioane euro, licitat in aceasta luna de Ministerul Comunicatiilor. Contractul vizeaza achizitia mai multor servicii de consultanta, studii, analize si formare profesionala in domeniul e-guvernare. Culmea este ca in vara anului trecut, un raport al Curtii de Conturi avertiza ca Ministerul Comunicatiilor detine 132 proiecte si studii in valoare de peste peste 24 milioane euro care nu au fost utilizate in scopul pentru care au fost realizate.

CFR Calatori a acordat un contract companiei Oscar Downstream pentru motorina de 3 milioane euro, prin negociere directa

Compania de stat CFR Calatori a atribuit un contract in valoare de 13,5 milioane lei 3 milioane euro), cu TVA, distribuitorului de carburanti Oscar Downstream, care vizeaza achizitia de motorina, fara publicarea prealabila a unui anunt de participare,.

CFR Calatori a acordat un contract companiei Oscar Downstream pentru motorina de 3 milioane euro, prin negociere directa

Compania de stat CFR Calatori a atribuit un contract in valoare de 13,5 milioane lei 3 milioane euro), cu TVA, distribuitorului de carburanti Oscar Downstream, care vizeaza achizitia de motorina, fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, potrivit unui anunt afisat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Contract de 12 milioane de euro pentru Uzina Roman. Fabrica va livra 100 de camioane in Taiwan

Uzina Roman din Brasov va livra 100 de camioane in Taiwan, valoarea contractului ridicandu-se la 12 milioane de euro. Fabrica mai are in derulare un contract cu armata romana si este in negocieri si cu companie Pakistan. Uzina Romna este ain reorganizare si mai are 300 de angajati. Este insa singura mare fabrica a Brasovul din perioada comunista care mai rezista si astazi.

CFR a semnat cu italienii de la Astaldi un contract de 375 milioane de euro pentru reabilitarea a 45 km de cale ferata

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a desemnat Asocierea Astaldi SpA - FCC Construccion SA - Salcef Construzioni Edili e Ferroviarie SpA SC Thales Systems Romania SRL castigatoare a licitatiei pentru reabilitarea la standarde europene a subtronsonului km 614 Radna) - Cap Y Barzava 2a) .

Indicii si-au continuat scaderea, pe un rulaj de 7,3 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 33 milioane de lei 7,3 milioane euro), similar celui din sedinta de luni.

Medicii cercetati disciplinar de la Spitalul Colentina cer Primariei Capitalei 10 miloane de euro pentru mai multe sectii

Medicii neurochirurgi Ionut Gobej si Dorin Bica de la Spitalul Colentina, cercetati disciplinar, dupa ce au lansat o serie de acuzatii la adresa actualului management al unitatii, sustin ca nu au fost platiti pentru orele suplimetare efectuate. Totodata, ei au solicitat Primariei Capitalei sa aloce un milion de euro pentru a deschide un al doilea bloc operator.

Monumentul Unirii de la Alba Iulia va costa peste2 milioane euro. Autoritatile solicita urgentarea alocarii banilor

Reprezentantii judetului Alba au solicitat in cadrul dezbaterii Romania Centenara desfasurata joi la Alba Iulia alocarea fondurilor necesare pentru derularea investitilor ce au legatura cu sarbatorirea a 100 de ani de la Marea Unire. Monumentul Unirii ar urma sa coste peste 2 milioane de euro.

ANAT: Romanii au cumparat pachete turistice de 10 milioane euro in 2016 cu tichete de vacanta

Pachetele turistice in Romania cumparate anul trecut cu vouchere de vacanta au totalizat aproximativ 10 milioane de euro, o suma de aproape patru ori mai mare fata de 2015 si de sase ori mai mare fata de 2014, potrivit datelor prezentate miercuri de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT), care estimeaza o crestere de 38 de ori a valorii in 2017.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )