Libnet.ro
UNICEF

09:15

Monumentul Unirii de la Alba Iulia va costa peste2 milioane euro. Autoritatile solicita urgentarea alocarii banilor

Adevărul Adevărul,
Monumentul Unirii de la Alba Iulia va costa peste2 milioane euro. Autoritatile solicita urgentarea alocarii banilor

Reprezentantii judetului Alba au solicitat in cadrul dezbaterii Romania Centenara desfasurata joi la Alba Iulia alocarea fondurilor necesare pentru derularea investitilor ce au legatura cu sarbatorirea a 100 de ani de la Marea Unire. Monumentul Unirii ar urma sa coste peste 2 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Care sunt hibele deciziei Curtii de Apel Alba Iulia privind desfiintarea unei condamnari pentru abuz in serviciu. DNA o va ataca cu contestatie in anulare

Mai multi specialisti in Drept au analizat pentru Adevarul sentinta pronuntata de Curtea de Apel Alba Iulia care a anulat pedeapsa pentru abuz in serviciu in cazul fostului secretar general al Consiliului Judetean Hunedoara Daniel Dan. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat ca procurorii anticoruptie vor ataca aceasta decizie definitiva printr-o cale extraordnara de atac, contestatia in anulare.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: CCR nu a dezincriminat infractiunea de abuz in serviciu. Vom face contestatie in anulare, privind decizia Curtii de Apel Alba Iulia

CCR nu a dezincriminat infractiunea de abuz in serviciu, iar hotararea Curtii de Apel Alba Iulia, care a anulat o decizie de condamnare pentru abuz in serviciu deoarece acuzatul incalcase o Hotarare de Guvern, si nu o lege, reprezinta o decizie izolata.

Kovesi: CCR nu a dezincriminat infractiunea de abuz in serviciu. Vom ataca cu contestatie in anulare decizia Curtii de Apel Alba Iulia. Este o decizie izolata (VIDEO)

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi ca reprezentantii DNA vor ataca solutia data de Curtea de Apel Alba Iulia care prin care s-a decis incetarea imediata a unei pedepse cu.

Liviu Dragnea, dupa ce abuzul in serviciu a fost dezincriminat de o instanta din Alba Iulia: Guvernul a avut dreptate. Daca OUG 13 nu era abrogata, nu apareau astfel de decizii (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, ca decizia instantei de la Alba Iulia privind incetarea imediata a unei pedepse cu inchisoarea, constatand ca abuzul in serviciu a fost.

Curtea de Apel Alba Iulia a anulat o decizie de condamnare pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel Alba Iulia a anulat pedeapsa de trei ani de inchisoare cu executare a fostului secretar general al Consiliului Judetean Hunedoara care fusese condamnat pentru abuz in serviciu.

Curtea de Apel Alba Iulia a anulat o condamnare pentru abuz in serviciu pe motiv ca prevederi ale acestei infractiuni au fost dezincriminate

Curtea de Apel Alba Iulia a emis prima decizie in care constata dezincriminarea unor prevederi ale infractiunii de abuz in serviciu si a stabilit incetarea executarii pedepsei de trei ani de inchisoare cu suspendare data in cazul fostului secretar general al Consiliului Judetean Hunedoara Dan Daniel, acuzat ca ar fi intervenit intr-un concurs organizat la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Curtea de Apel Alba Iulia anuleaza o decizie de condamnare pentru abuz in serviciu deoarece acuzatul incalcase o hotarare de guvern, si nu o lege

Curtea de Apel Alba Iulia a anulat pedeapsa de trei ani de inchisoare cu executare a fostului secretar general al Consiliului Judetean Hunedoara, care fusese condamnat pentru abuz in serviciu. Acesta contestase pedeapsa in baza hotararii Curtii Constitutionale referitoare la articolul din Codul Penal care reglementeaza abuzul in serviciu, scrie Digi 24.

Abuzul in serviciu, dezincriminat de o instanta din Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a anulat pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu executare a fostului secretar general al Consiliului Judetean Hunedoara.

Curtea de Apel Alba Iulia a anulat o decizie de condamnare pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel Alba Iulia a anulat pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu executare a fostului secretar general al Consiliului Judetean Hunedoara.

Enel va plati statului roman 401 milioane euro, conform deciziei de arbitraj de la Paris

Curtea de Arbitraj de la Paris a hotarat ca grupul energetic italian Enel trebuie sa plateasca statului roman 401 milioane de euro pentru 13,57% din actiunile fostei Electrica Muntenia Sud, care astazi este impartita in E-Distributie Muntenia si Enel Energie Muntenia, sub suma ceruta de statul roman, de circa 550 milioane euro, au declarat pentru News. ro surse apropiate situatiei. Procesul a durat doi ani si jumatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )